Video Άνδρος Video Νέα

Η συμμετοχή του Συλλόγου Ιεροψαλτών Άνδρου στην επίσκεψη του Μητροπολίτη κ. Δωρόθεου Β΄

  

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε   στην εόρτιο και ευχετήριο επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου και ΄Ανδρου κ.κ. Δωροθέου Β,΄  ο οποίος το διήμερο 13 και 14 Ιανουαρίου,  επισκέφθηκε το νησί,  ευλόγησε την  Αγιοβασιλειόπιτα για τους Εφημερίους, τους Ιεροψάλτες, τους Επιτρόπους, τις οικογένειές τους και τους πιστούς στις τρεις περιφερειακές ενότητες του νησιού με σειρά Άγιο Νικόλαο Κορθίου, Κοίμηση Θεοτόκου Χώρα και Άγιο Νικόλαο Γαυρίου.

Πολλά μέλη μας Ιεροψάλτες τους οποίους ευχαριστούμε  θερμά, με επικεφαλής τον μουσικολογιώτατο Ιεροψάλτη και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Απόστολο Μαρκόπουλο,  πλαισίωσαν τα ψαλτήρια των ως άνω Ναών, σε ένδειξη τιμής , ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του ποιμαντικού και κοινωνικού έργου  του Άξιου και αεικίνητου Μητροπολίτου μας κ.κ. Δωροθέου Β΄ , ο οποίος αποδεικνύει την μέριμνά του σε όλους τους κατοίκους των νησιών της Μητροπόλεώς μας. Επίσης με την παρουσία μας θέλαμε να τιμήσουμε του εφημέριους όλων  των Ναών του νησιού  για το έργο που επιτελούν και τους πιστούς των περιοχών που επισκεφθήκαμε.

 

 

Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας την Κυριακή 14/1 και κατά την λειτουργία στην Κοίμηση της Θεοτόκου στη Χώρα , ο εκπρόσωπος του Συλλόγου να εκφωνήσει  χαιρετισμό του Προέδρου μας Κων/νου Λιοπύρου  προς τον Μητροπολίτη  μας, με αναφορές στο πλούσιο έργο Του και να απονείμει τιμητική πλακέτα  με αφορμή την 22ετή παρουσία Του στο πηδάλιο της Μητροπόλεως, ως αναγνώριση προς αυτόν της πλούσιας προσφοράς Του στα θρησκευτικά δρώμενα.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά για όλες και όλους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΑΝΔΡΟΥ

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

Κ. Λιοπύρος                                  Ι.Ξανθός    

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio