Νέα

Συνάντηση Δημάρχου Άνδρου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Παπά

Η αναβάθμιση των Λιμενικών Υποδομών, η σωστή λειτουργία και η αξιοποίηση του Λιμενικού Ταμείου, καθώς και η ίδρυση της Ναυτικής Ακαδημίας, είναι βασικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της Άνδρου.
Τα λιμάνια μας είναι βασικό στοιχείο ανάπτυξης, αλλά και η πρώτη εικόνα του νησιού μας.
Προς τούτο ο Δήμαρχος Άνδρου είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Ιωάννη Παπά στο γραφείο του στο Υπουργείο Ναυτιλίας και συζήτησαν τα συγκεκριμένα θέματα. Το Λιμάνι του Γαυρίου και η ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας στην Άνδρο τέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας.
Ο Δήμαρχος ακόμα επισήμανε στον Υφυπουργό τη σημασία του Λιμενικού Ταμείου για το νησί μας, τόσο για την αυτόνομη λειτουργία του όσο και για την πραγματοποίηση των Λιμενικων Υποδομών, σε όλο το νησί, αφού κανένα λιμάνι δεν είναι λειτουργικό και είναι σε τραγική κατάσταση.
Παράλληλα επισήμανε ότι η Άνδρος, με την μεγάλη ναυτική ιστορία και παράδοση, την ναυτοσύνη των κατοίκων της και την ισχυρή ναυτιλία που διαθέτει, πως είναι πλέον αναγκαίο να αποκτήσει τη δική της Ναυτική Ακαδημία.
Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο πως θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και αναγνώρισε πως η Άνδρος χρειάζεται όλα τα παραπάνω, ως νησί με συγκριτικό πλεονέκτημα στη Ναυτιλία.
Ο κ. Παπάς προσκλήθηκε από τον κ. Σουσούδη να επισκεφθεί το νησί μας και συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία, ώστε να γίνουν πράξη οι υποδομές που έχει ανάγκη η ‘Άνδρος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio