Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου στο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου

Την εκλογή του στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου (ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου) εξασφάλισε ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης Σουσούδης, στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, κατά τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ στην Αθήνα.

Το “παρών” στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου έδωσαν υπουργοί και βουλευτές, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, εκπρόσωποι της κυβέρνησης, καθώς και ο Δήμαρχος Αθηναίων.

“Ήταν μεγάλη τιμή η πρόταση για συμμετοχή μου στις εκλογές της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου, (ΠΕΔ), που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης 2024-2028.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου και φίλους Δημάρχους Δωδεκανήσου και Κυκλάδων για την εμπιστοσύνη τους να αποτελώ μέλος της νέας Διοίκησης των Δημάρχων Νοτίου Αιγαίου, της ΠΕΔ.
Από την πλευρά μου, αλλά και του Δήμου μας, θα εργαστούμε σκληρά ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτή την μεγάλη πρόκληση για την ανάπτυξη και την πρόοδο των νησιών μας.”
                                                                                        Δήμαρχος Άνδρου 
                                                                                    Θεοδόσης Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio