Νέα

Επίσκεψη Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στα σχολεία της Άνδρου

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής μας με όλα τα σχολεία του νησιού μας, με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

Μας υπέδειξαν τα προβλήματα των σχολικών εγκαταστάσεων, όπου κάποια χρήζουν άμεσης επίλυση και άλλα θα επιλυθούν πάντα με βάση την προτεραιότητα της ασφάλειας των παιδιών και κάθε δυνατή κτιριακή βελτίωση.

Η ευαισθησία μας καθώς και οι οδηγίες που έχουμε από τον δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη  είναι, να βελτιωθούν  οι συνθήκες της σχολικής κοινότητας και να γίνουν ασφαλείς και σύγχρονες.

Παράλληλα αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό μας για την διοργάνωση του πρώτου φεστιβάλ δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα γίνει στο νησί μας.

Για πρώτη φορά όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  θα παρουσιάσουν δράσεις των μαθητών τους.

Ένας νέος κύκλος ανοίγει για την δευτεροβάθμια εκπαίδευση με όρεξη, χαμόγελο και διάθεση συνεργασίας για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας !!!

Ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής .

Αντώνης Αντώνογλου

1 Comment

  • Συγχαρητήρια σε όλους σας για την εξαιρετική δραστηριότητα σας. Εύχομαι και ευελπιστώ να βρεθούν οι καλύτερες λύσεις για τα παιδιά μας ,για τα σχολεία μας. Και περιμενομε με πολύ χαρά το φεστιβάλ των μαθητών που θα ξεδίπλωσαν κάθε τους ταλέντο και φυσικά ευχαριστούμε για την συνεργασία

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio