Νέα

Ενημέρωση στον Δήμο Άνδρου για τη μελέτη του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεοδόση Σουσούδη, και μετά από σχετική πρόσκληση του προς την μελετητική ομάδα που της έχει ανατεθεί από το Τ.Ε.Ε. και εκπονεί την μελέτη του ΤΠΣ (Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου), του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας την Παρασκευή 8-3-2024 στο Δημαρχείο.

Η συνάντηση αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθεί η νέα δημοτική αρχή για την πορεία της μελέτης. Οι μελετητές ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη υπό τον συντονισμό του Δημάρχου, συμμετείχαν πέραν των μελετητών, η Γ. Γ. του Δήμου, τα μέλη της Επιτροπής των Μηχανικών για την Παρακολούθηση της μελέτης του ΤΠΣ, ο σύμβουλος Χωροτάκτης – Πολεοδόμος, ο οποίος κλήθηκε από τον Δήμο, Υπηρεσιακοί παράγοντες και Συνεργάτες του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έγινε από τους μελετητές πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για τους στόχους, τις προγραμματικές φάσεις και τις προθεσμίες της εκπονούμενης μελέτης.

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην χωροταξία και τον πολεοδομικό σχεδιασμό του νησιού μας. Η συζήτηση για αυτό το φλέγον θέμα θα επαναληφθεί άμεσα, μέσα στον Μάιο σε ανοικτή συζήτηση στο ΔΣ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio