Νέα

Κωνσταντίνος Λουκρέζης: “Το ταξίδι στο νοιάξιμο για τον τόπο σου είναι αυτό που έχει αξία …”

Με πληροφόρησαν (μιας και είμαι αποκλεισμένος από το γνωστό αντικειμενικό και δημοκρατικό site) ότι κάποιος/α κάτοικος Παραπορτίου (χωρίς βέβαια άλλα στοιχεία) με έπιασε στο στόμα του/της κατηγορώντας με ότι τιμωρώ τους Παραπορτιανούς επειδή δεν βγήκα Δημοτικός Σύμβουλος.

Με κατηγορεί λοιπόν ότι προεκλογικά έβγαζα φωτογραφίες για τα σκουπίδια, τις βάρκες και τη γενικότερη εγκατάλειψη του Παραπορτιού ενώ τώρα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.


Δεν κατάλαβα πράγματι γιατί με κατηγορεί. Ούτε Σύμβουλος είμαι, ούτε καν γράφει το λόγο που αναφέρει το όνομα μου και απευθύνεται σε μένα. Μάλλον επειδή δεν έχω γράψει κάτι μετεκλογικά για το “χάλι” στο Παραπόρτι.
Απαντώ λοιπόν στον κύριο “κρυπτόμενο” ή “χωρίς όνομα” κύριο/α γείτονα του Παραπορτιού.

Πρώτα πρώτα είναι τιμή μου που με ψήφισαν αρκετοί συμπατριώτες μου όντας πρώτη φορά υποψήφιος, και κυρίως που με ξεσήκωσαν πολλοί περισσότεροι φίλοι και γνωστοί να προσφέρω στη γενέτειρα μου.
Πράγματι έχασα και δεν εξελέγην.Το ταξίδι όμως στο νοιάξιμο για τον τόπο σου είναι αυτό που έχει αξία και το ταξίδι αυτό συνεχίζεται.

Δεν με διακατέχει καμμιά απογοήτευση πολλώ δε μάλλον τιμωρητική διάθεση απέναντι σε συμπολίτες μου και μάλιστα γείτονες του Παραπορτιού. Ίσα ίσα θα είμαι πάντα εκεί να παλέψουμε παρέα, ανεξάρτητα ποιοί διοικούν το Δήμο για το καλό της γειτονιάς, του Παραπορτιού αλλά και όλου του νησιού όπου χρειαστεί.


Μόνο ένα αρρωστημένο μυαλό (όπως ο ανώνυμος σχολιαστής) θα μπορούσε να σκεφτεί ότι θα μπορούσα να τιμωρήσω τους γείτονες μου, ότι και αν επέλεξαν να ψηφίσουν.
Αν λοιπόν η “τιμητική” αναφορά στο όνομα μου έχει να κάνει με το ότι μετεκλογικά δεν έχω γράψει κάτι για το Παραπόρτι, πληροφορώ  τον χωρίς όνομα γείτονα/νισσα ότι όταν προ μηνός περίπου είδα τις αναρτήσεις καθαρισμού του Παραπορτιού στο χώρο του parking έστειλα αμέσως μήνυμα στον Κο Δήμαρχο και σε όλο τον συνδυασμό μας για την αναγκαιότητα καθαρισμού του δίπλα οικοπέδου, τη μεταφορά των βαρκών σε ειδικό χώρο στο οικόπεδο αυτό και την επισκευή όλου του τοιχίου που περιβάλλει το parking.

Επίσης τη Καθαρή Δευτέρα που επισκέφτηκα το νησί επί 5νθημερο απέστειλα e-mail στο Δήμο για την άμεση αντικατάσταση όλων των καμμένων λαμπτήρων στο τετράγωνο γύρω από τη Θεοσκέπαστη.


Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που δεν ενημέρωσα και τον/την “χωρίς όνομα” συντοπίτη και γείτονα.
Αλλά “χωρίς όνομα” που να στείλω την ενημέρωση σας, αγαπητέ/ή γείτονα/νισσα;
Βγάλτε τη κουκούλα και η ενημέρωση σας θα είναι άμεση και αναλυτική.
Ξεχνάτε βέβαια ηθελημένα ότι όταν εγώ έβγαζα φωτογραφίες το χάλι αυτό στο Παραπόρτι κρατούσε 4 χρόνια.

Η τωρινή Δημοτική Αρχή είναι ουσιαστικά υπεύθυνη για το νησί μόλις 2 μήνες, μετά τις γνωστές παλινωδίες των εκλογοδικείων.
Μην άγχεστε λοιπόν. Θα κριθεί και η νέα δημοτική αρχή αλλά κάνετε και λίγη υπομονή. Πέντε (5) χρόνια είναι. Θα περάσουν.
Τα sms και τα e-mails που απέστειλα στη διάθεσή σας.

1 Comment

  • “Όλα τα λεφτά”, η εικόνα της φωτογραφίας με τον πελαργό επάνω στο στύλο, εικόνα σπάνια για την Άνδρο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio