Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου έθεσε το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ), Νοτίου Αιγαίου

Την Παρασκευή 5/4/2024 συνεδρίασε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ), Νοτίου Αιγαίου στην Αθήνα. Στη συνεδρίαση κλήθηκε και παρευρέθη ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θ. Σουσούδης, ως μέλος του Δ.Σ.της ΠΕΔ.
Εκτός από την δημιουργία των επιτροπών, ετέθησαν πολλά θέματα που αφορούν τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με κυριότερα το θέμα της ενέργειας και της λειψυδρίας.
Ο Δήμαρχος Άνδρου έθεσε το μείζον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και πόσο αυτό επηρεάζει την απρόσκοπτη ανάπτυξη των νησιών.
Το Δ.Σ. της ΠΕΔ δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα ως μοναδικό στο επόμενο συμβούλιο, προκειμένου να δοθούν οι αναγκαίες λύσεις, στα νησιά που παρουσιάζουν το συγκεκριμένο θέμα.. Παράλληλα ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση και τόνισε πως είναι αδιανόητο να υπάρχουν ακόμα νησιά όπως και η Άνδρος, που να οδηγούνται σε αδιέξοδο, εξαιτίας αναίτιων καθυστερήσεων και κακών χειρισμών.

2 Σχόλια

  • Μπράβο και συγχαρητήρια στο δήμαρχο μας που πάντοτε είναι επί του έργου για το καλό του νησιού μας
    Αλλά όπως διαβάζω όλα αυτά τα χρόνια Νόμιζα πως είχαμε λύσει το πρόβλημα για τα σκουπίδια και είμαστε έτοιμοι Να προχωρήσουμε σε αυτό το έργο
    Αλλά όπως διαβάζω με τα λεγόμενα Του δημάρχου υπάρχει πρόβλημα ακόμα
    Ποια είναι η αλήθεια σ’ αυτό το θέμα;

  • Αναρωτιέμαι αν ζητήθηκε η γνώμη έμπειρων στελεχών , έστω προηγούμενων διοικήσεων φορέων σχετικών με την Διαχείριση Απορριμμάτων, ιδιαίτερα δε αν έχουν καταγωγή από τις Κυκλάδες αλλά και σημαντικό επιτυχημένο έργο στην Δ.Α. Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά τον Τηνιακό συνάδελφο – Αρχιτέκτονα Δ. Πολιτόπουλο, που υπήρξε πρόεδρος του Ε.Ο.ΑΝ. την περίοδο 2016-2019, ίδρυσε με επιτυχία ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. στην Τήνο για την Διαχείριση και Ανακύκλωση των απορριμμάτων και ήδη συμμετ΄εχει ως ειδικός σύμβουλος για την Δ.Α. στον Δήμο Ζωγράφου. Αν του ζητούσε την γνώμη η Π.Ε.Δ. ή και ο Δήμος Άνδρου δεν θα ήταν φρονιμότερο ;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio