Νέα

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών ναυτικού ΕΠΑΛ Άνδρου στο πλοίο Superferry

Με μεγάλη μας χαρά οι μαθητές της Β & Γ τάξης του Ναυτιλιακού τομέα Πλοιάρχων – Μηχανικών εμπορικού ναυτικού  ΕΠΑΛ Άνδρου Νικόλαος Αλεξάνδρου Καΐρης και οι καθηγητές ΠΕ 90  Κουτσαντωνάκη Άννα, Καραφλός Δημήτριος  και Αλεξανδροπούλου Δήμητρα υλοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλοίο Superferry  (γέφυρα, μηχανοστάσιο κ.α ) με εξ ολοκλήρου χορηγία της μετακίνησης τους από την της εταιρείας Golden Star Ferries   την Παρασκευή 5/ 4/ 2024 από Γαύριο προς Μύκονο και επιστροφή αυθημερόν στο λιμάνι του Γαυρίου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Commercial Manager  κο Αντώνη Δανιόλο  για την άμεση ανταπόκριση και προθυμία υλοποίησης του αιτήματός μας, καθώς και τους :Πλοίαρχο :Cpt Κώνσταντίνο ΝίκαΆ Μηχανικό : Απόκοτο Ελευθέριο, και τον Ύπαρχο : cpt Αντώνη Βιδάλη για την φιλοξενία τους  στους χώρους της  γέφυρα και του μηχανοστασίου.

Η θετική στάση, η δεκτικότητα στην ανατροφοδότηση και η προθυμία  σε συνδυασμό με τον  επαγγελματισμό τους   καθήλωσαν και ενέπνευσαν τους μαθητές μας για την χάραξη της δικής τους πορείας.

Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των Α/Β Μηχανικού: Μπατσαλιά Κυριάκου στο χώρο του μηχανοστασίου και της πλοιοσυνοδού : Αναστασίας Χριστοδούλου η οποία προγραμμάτισε σε απόλυτη συνεργασία με τους προαναφερθέντες κάθε κίνηση μας στο πλοίο.

Εξίσου σημαντική ήταν και η ξενάγηση από τον υπολοστρόμο: Νικόλαο Γιαννίση στον χώρο πρόσδεσης της πλώρης του πλοίου. Αξιοσημείωτη ήταν η ευγένεια και ο επαγγελματισμός όλων των αξιωματικών και μελών του πληρώματος.

Με τη συμβολή όλων μας επιτεύχθηκαν οι εκπαιδευτικοί στόχοι για την απόκτηση συγκεκριμένων γνώσεων, ικανοτήτων  και δεξιοτήτων των μαθητών μας.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio