Νέα

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε ανέργους ναυτικούς λόγω Εορτών Πάσχα

Γνωρίζεται η έναρξη της διαδικασίας χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης σε δικαιούχους ανέργους ναυτικούς λόγω των εορτών του Πάσχα 2024, η οποία θα πραγματοποιείται με την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Λιμεναρχείο Άνδρου/Παράρτημα Οίκου Ναύτου Άνδρου.

  • κατάθεση των δικαιολογητικών θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού, εντός ανατρεπτικής προθεσμίας από 09-04-2024 έως και 29-04-2024.

Για προγραμματισμό ραντεβού ή παροχή διευκρινήσεων αναφορικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22820-22250 / 22820-22137 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] / [email protected] .

  • πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα πραγματοποιείται σταδιακά από την Κεντρική Υπηρεσία Οίκου Ναύτου Πειραιώς.

Σχετική εγκύκλιος είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οίκου Ναύτου (www.oikosnautou.gov.gr), στην οποία αναφέρονται διευκρινήσεις και οδηγίες σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι άνεργοι ναυτικοί προκειμένου να λάβουν την έκτακτη αυτή οικονομική ενίσχυση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio