Νέα

Μαζί για την Άνδρο: ‘’ Η συνάντηση στο Γαύριο είναι μόνο η αρχή, θα πάμε σε κάθε δημοτική ενότητα, σε κάθε χωριό της Άνδρου.’’

 

Πραγματοποιήθηκε η  πρώτη, ανοιχτή διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες στο δημοτικό σχολείο Γαυρίου, που οργάνωσε η δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΑΝΔΡΟ.

΄΄ Η σημερινή συνάντηση είναι μόνο η αρχή. Θα πάμε σε κάθε δημοτική ενότητα, σε κάθε χωριό της Άνδρου. Θα ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα, θα παρακολουθούμε την πορεία των έργων που εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα από τη δική μας δημοτική αρχή.

Μέσα από τις πρωτοβουλίες και τις προτάσεις μας θα έρθουμε σε επαφή και επικοινωνία με πολίτες, με φορείς, με συλλόγους.

Θα ανοίξουμε νέους δρόμους συνεργασίας και συνεννόησης.’’ τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Λοτσάρης μιλώντας στη συνάντηση με τους πολίτες του Γαυρίου.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για θέματα όπως:

-Τα έργα οδοποιίας και ασφαλτόστρωσης στην περιοχή.

-Τα πραγματικά δεδομένα για το θέμα του  πολιτιστικού κέντρου.

– Το ζήτημα της καθαριότητας στην περιοχή και στα χωριά.

Έγινε ουσιαστική συζήτηση και για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων με το Δημήτρη Λοτσάρη να αναφέρει ότι η δική του δημοτική αρχή δημοπράτησε το έργο του ΧΥΤΥ και πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες συμβασιοποίησης του έργου, προκειμένου να ολοκληρωθεί και να υπάρξει μόνιμη και βιώσιμη λύση.

Άλλωστε ακόμα και αυτοί που υπόσχονταν ότι θα σταματήσουν το έργο, έχουν πλέον αλλάξει άποψη και έχουν αποδεχτεί ότι το έργο πρέπει να γίνει στην Πλούσκα.

Υπενθύμισε τις 4 προτάσεις συνεργασίας για τη διαχείριση των απορριμμάτων που κατέθεσε η παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ και τόνισε ότι ‘’ η σημερινή δημοτική αρχή έχει δύο πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι ότι έχει ένα έργο δημοπρατημένο και το δεύτερο ότι έχει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο ( κάτι που εμείς δεν είχαμε ) για να προχωρήσει στο σχεδιασμό και στις αποφάσεις που απαιτούνται.’’

3 Σχόλια

  • Γιατί αυτά δεν έγιναν όσο ήσασταν δήμαρχος; Τότε κι αν έπρεπε να γνωρίζεται τα προβλήματα κάθε περιοχής για να τα λύσετε.

  • Ερωτησατε τί παρέλαβε ο Λοτσάρης το 2019………

    Πού είναι η Νέα Δημοτική Αρχή με Προγραμματισμένα Έργα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio