2 Σχόλια

  • Τετοιοι ευλογημένοι άνθρωποι είναι sine qua non για να προαχθεί όποια κοινωνία, εφόσον βεβαίως το θέλει. Το “θέλει” εμπράκτως και όχι θεωρητικά. Χίλια μπράβο Κυρία και Κύριοι.

  • Συγνώμη παιδιά … σας έχασα αυτή τη φορά!
    Υπήρχε βέβαια σοβαρός λόγος που δεν κατάφερα να έρθω Δευτέρα στην Άνδρο, καθώς η δική μου “αποστολ΄η” στο νησί ξεκινούσε υποχρεωτικά την Τρίτη …
    Χάρη σε αυτό το μικρό βίντεο της Κινηματογραφικής Λέσχης (τα εύσημα και στις/στους συντελεστές του) είδα, άκουσα, ένιωσα και κατάλαβα πολλά!
    Τα περισσότερα τα γνώριζα βέβαια, όπως γνωρίζω επί πολλά χρόνια τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους και μουσικούς που συνιστούν το καλλιτεχνικό τρίο “Ουκ άνευ”, που οι τυχεροί και τυχερές φίλοι και φίλες μας απολαύσανε.
    Τα λόγια σου Πηνελόπης, πλαισιωμένα από το (πάντα!) ζεστό χαμόγελό σου, οι εκφράσεις των προσώπων σας, η αποθέωση του κοινού στο τέλος, δεν χρειάζονται ανάλυση … μιλάνε, τραγουδάνε, χαίρονται … ζουν!
    Συγχαρητήρια σε εσάς πρωτίστως, αλλά και στους αφανείς ήρωες της παράστασης, ηχολήπτες, ηλεκτρολόγους, φωτιστές κλπ.
    Και εις άλλα με υγεία λοιπόν … κι εύχομαι την επόμενη φορά να σας ακούσω και να σας χειροκροτήσω ζωντανά και εγώ!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio