Νέα

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: Τα χρέη της Αναπτυξιακής Άνδρου…

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ:  ‘’ Τα χρέη της Αναπτυξιακής Άνδρου μπορούν να εξοφληθούν μέσα από επιχορήγηση του Δήμου από ειδικό λογαριασμό της ΤΠκΔ και να μην επιβαρύνουν τους δημότες.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟ , εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

” Η Αναπτυξιακή Άνδρου Α.Ε έχει διαπιστωμένες και βεβαιωμένες οφειλές προς τρίτους και προμηθευτές που δημιουργήθηκαν έως το 2019 αφού η δημοτική αρχή του Δημήτρη Λοτσάρη δεν δημιούργησε ούτε ένα ευρώ χρέος.

Οι οφειλές αυτές, που έρχονται από το παρελθόν,  δεν πρέπει να επιβαρύνουν τους δημότες της Άνδρου.

Τη Μεγάλη Τρίτη ψηφίστηκε τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία στο άρθρο 3 προβλέπει την επιχορήγηση δήμων για την εξόφληση οφειλών τους για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής.

Μάλιστα η χρηματοδότηση των Δήμων για την εξόφληση αυτών των οφειλών μπορεί να γίνει από τα ταμειακά διαθέσιμα του  λογαριασμού που τηρείται  στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τίτλο «Λογαριασμός Οικονομικής Ενίσχυσης ΟΤΑ.», όπως αναφέρεται στην τροπολογία.

Τι πρέπει να κάνει ο κ.Σουσούδης;

Να αξιοποιήσει άμεσα τη δυνατότητα που του δίνει η συγκεκριμένη τροπολογία για να εξοφληθούν τα χρέη της Αναπτυξιακής Άνδρου μέσα από την επιχορήγηση που προβλέπεται.

Διαφορετικά και νομοτελειακά, για την εξόφληση τους θα επιβαρυνθούν οι δημότες της Άνδρου.

Όλα αυτά είναι αυτονόητα και αναμένουμε τις ενέργειες της δημοτικής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.’’

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio