Νέα

Γάμος στο Φελλό

Λίγες μέρες μετά τα Πάσχα ξεκίνησαν και οι γάμοι επισκεπτών στην Άνδρο, την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στη Χώρα γάμος  έγινε στην Αγία Θαλασσινή και παρόντες ήταν οι απολύτως απαραίτητοι, το ζευγάρι, κουμπάρος και ο παπάς.

Την προηγούμενη μέρα, το Σάββατο 11 του μηνός  στο Φελλό έγινε πολιτικός γάμος  στο σπίτι ενός Γάλλου, του Christian Gurlinger ο οποίος από το 2020  είναι Δήμαρχος στην κοινότητα  Friauville, στο διαμέρισμα Meurthe-et-Moselle στη βορειοανατολική Γαλλία και η θητεία του τελειώνει το 2026, (αυτή είναι θητεία!)

Ο κύριος Christian Gurlinger αγαπά  πολύ την Ελλάδα και σκόπευε ν’ αγοράσει  πριν 5 χρόνια ένα σπίτι στη Μάνη, αλλά όταν τον προσκάλεσε ένας φίλος του στη Άνδρο ήρθε, έπαθε  και προτίμησε να πάρει σπίτι στον Φελλό.

Μία Γαλλική σημαία μαζί με  μία Ελληνική μπηγμένες πάνω σε μία πέτρα και ένας κλώνος ελιάς με τη σημαία της Ευρώπης ήταν το κεντρικό σημείο αναφοράς στο σπίτι του Γάλλου Δημάρχου που οραματίζεται μία ενωμένη για την ειρήνη Ευρώπη.

Μία από τους μάρτυρες του γάμου ήταν και η Έπαρχος της Άνδρου, η Άννα Βρεττού η οποία βρήκε την ευκαιρία και μίλησε στους καλεσμένους για το νησί, την ιστορία και τα καλά του.

Λίγο πριν το γεύμα στο “Στέκι του Αντρέα”, οι νεόνυμφοι και το κάλεσμα πήγαν στην παραλία του Φελλού.

 

Όπου με Γαλλική εκλεκτή σαμπάνια οι καλεσμένοι ευχήθηκαν τον βίον τον ανθόσπαρτον στους νεόνυμφους

Félicitations à vous deux !

που το βρήκα στο διαδίκτυο!

1 Comment

  • C’est très honorable qu’Andros soit préféré par nos amis Européens et surtout par
    “nos” Français qui ,au moins,ont aussi une pareille culture méditerranéenne.
    Je souhaite aux jeunes mariés tout le bonheur et toutes les bénédictions dans leur vie commune et que leur “amour” pour Andros,qui les a uni,soit également transmis à leurs enfants. Toutes mes félicitations….

    Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός ότι η Άνδρος προτιμάται από τους Ευρωπαίους φίλους μας και ιδιαίτερα από τους
    «οι οποίοι, τουλάχιστον, έχουν επίσης παρόμοια μεσογειακή κουλτούρα.
    Εύχομαι στους νεόνυμφους κάθε ευτυχία και ευλογία στην κοινή τους ζωή και η «αγάπη» τους για την Άνδρο, που τους ένωσε, να περάσει και στα παιδιά τους. Συγχαρητήρια….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio