Νέα

Ο Δήμαρχος Άνδρου, Θεοδόσης I. Σουσούδης στην Α’ Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων

Στην Α’ Γενική Συνέλευση του Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων μετείχε ο δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης I. Σουσούδης που έλαβε χώρα σήμερα, Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην Αργυρούπολη.
Ο κ. Σουσούδης τόνισε: «Ο Δήμος Άνδρου ενώνει τις δυνάμεις του προκειμένου με συνέργειες και συνεργασίες να δομηθεί μια νέα προοπτική για τη διαχείριση της Πολιτικής Προστασίας στους δήμους μας.
Κάθε πρωτοβουλία που προχωρά ενωτικά με στόχους και οράματα θα μας βρίσκει αρωγούς και συνοδοιπόρους, πόσο μάλλον όταν αφορά το ίδιο μας το σπίτι, το περιβάλλον που ζούμε και το μέλλον των παιδιών μας.
Προχωράμε δυναμικά! Δημιουργούμε το μέλλον που μας αρμόζει!».


Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Άνδρου συμμετέχει στο πρώτο Δίκτυο Πόλεων για την Πολιτική Προστασία, την Ανθεκτικότητα και την Αειφορία που «γεννήθηκε» στις 12 Μαρτίου 2024 μέσα από το 3ο Forum του ΣΠΑΥ, με στόχο τη
δημιουργία ενός μεγάλου αυτοδιοικητικού βραχίονα για την πρόληψη σε τοπικό επίπεδο και κυρίως για την ανθεκτικότητα των δήμων, προκειμένου να θωρακιστούν και να προστατευτούν οι περιοχές και οι πολίτες στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εκάστοτε κυβέρνηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio