Νέα

Επεισοδιακή και η φετινή έναρξη της Κινημ. Λέσχης στο Σινε αυλή

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες τις τελευταίες μέρες στο σινέ αυλή για να ξεκινήσουν οι προβολές  της Κινηματογραφικής Λέσχης, επισκευές  σοβαντίσματα,  ασπρίσματα, κλαδέματα, φυτέματα, καρέκλες έξω, καλώδια  και βιντεοπροβολέας πάνω και δεν φτάνει αυτό, να χτυπούν τα τηλέφωνα, αν είμαστε ανοιχτά και ποιες μέρες παίζουμε αν παίζουμε. Νάχουμε και τις επιλογές των ταινιών  με γκρίνιες και διαφωνίες αλλά όλα να πηγαίνουν   τελικά μια χαρά.

Μέχρι που την παραμονή των προβολών,  πάλι χτύπησε ο μεγαλύτερος άπληστος ρουφιάνος από κτίσεως Χώρας Άνδρου, πριν ανακαλυφθεί ακόμα ο τροχός, η φωτιά και η ντουντούκα, αυτός που 30 χρόνια τώρα αμφισβητεί την προσφορά  και τη λειτουργία της λέσχης στην Άνδρο  και θεωρεί τις προβολές της  παράνομες.

Ένα πράγμα όμως καταφέρνει τόσα χρόνια, να πεισμώνει την ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης για να συνεχίζει το πολιτιστικό έργο της στην Άνδρο.

Το Σάββατο λοιπόν αρχίζουν οι προβολές μας στο Σινέ αυλή με την ταινία:

ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Πολιτική ταινία δρόμου για την παλαιστινιακή συνείδηση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio