Νέα

Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 19.00, ημερίδα: «Πρόληψη της Νόσου των Λεγεωναρίων σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα»

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην πρόληψη της νόσου των λεγεωναρίων, σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ελλάδα.
Η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών ασφαλούς διαμονής στη χώρα μας,

αποτελεί προτεραιότητα του οργανισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 19.00,

στην Αίθουσα Καϊρείου Λυκείου  με θέμα:

«Πρόληψη της Νόσου των Λεγεωναρίων σε ταξιδιώτες στην Ελλάδα»

Ιδιαίτερα για τους ιδιοκτήτες/διαχειριστές τουριστικών καταλυμάτων, σε συνεργασία με υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης των Δήμων και των Περιφερειών.

Στόχος είναι η έγκυρη επιστημονική ενημέρωση, των ιδιοκτητών/διαχειριστών τουριστικών καταλυμάτων, σχετικά με τους τρόπους μετάδοσης και τα μέτρα πρόληψης της νόσου των Λεγεωναρίων με σκοπό την προάσπιση της υγείας των ταξιδιωτών.
Εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου για το έτος 2024, ο ΕΟΔΥ θα συνεχίσει ανάλογες προσπάθειες, με γνώμονα την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας καθώς και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους τουρίστες, που επισκέπτονται την χώρα μας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio