Υπάρχουν βραδιές που δεν χρειάζονται πολλά.
Μια κιθάρα.
Μια φωνή.
Ένας όμορφος χώρος κάτω από τον αυγουστιάτικο ουρανό.
Και άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική.

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου σας περιμένω στο Χωράφι του Χλωρού, στον Όρμο Κορθίου, για μια ακουστική μουσική βραδιά γεμάτη αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, προσωπικές επιλογές, δικές μου συνθέσεις και μουσικές στιγμές που θα γεννηθούν εκείνη τη στιγμή.
Θα έχω τη χαρά να καλέσω στη σκηνή αγαπημένους φίλους μουσικούς:
Αυγουστίνα Μαστόρη
Κλεάνθης Γλυνός
Παντεζής Τέντες
Κλέαρχος ΧαλούλοςΗ συναυλία αυτή σηματοδοτεί και την πρώτη μουσική εκδήλωση στο Χωράφι του Χλωρού, έναν νέο χώρο στον Όρμο Κορθίου που φιλοδοξεί να γίνει τόπος συνάντησης, δημιουργίας και πολιτισμού.
Εύχομαι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να τραγουδήσουμε μαζί.
Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026
Πόρτες: 20:30 | Έναρξη: 21:00
Το Χωράφι του Χλωρού, Όρμος Κορθίου, Άνδρος
Γενική είσοδος: 10€
Ελεύθερη είσοδος για παιδιά έως 12 ετών
Προπώληση εισητηρίων: Event InΧορηγός επικοινωνίας: Asteras Radio 92
Με την υποστήριξη:
Kappart Festival
Πολιτιστικός Εξωραΐστικός Σύλλογος
Πίσω Μεριάς “Το Μουστάκειο”
****************************** ***************
Η Ασημίνα Κουρή είναι μουσικός, τραγουδοποιός, παιδαγωγός, πολυοργανίστρια, Group Voice Therapist, και ζει στην Άνδρο. Το έργο της υφαίνει τη μουσική, τη φωνή, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονική αφοσίωσή της στην μάθηση, την διδασκαλία και την ανθρώπινη έκφραση.
Αντλώντας έμπνευση από τη φύση, τις μουσικές παραδόσεις διαφορετικών πολιτισμών και τη διαρκή εξερεύνηση της ανθρώπινης φύσης, δημιουργεί ηχοτοπία που γεφυρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους μέσα από την απλότητα, την αυθεντικότητα και την παρουσία. Ως ερμηνεύτρια, συνθέτρια και εκπαιδευτικός, έχει συμμετάσχει σε πλήθος συναυλιών, παραστάσεων και δημιουργικών συνεργασιών, ενώ συνεχίζει να συνθέτει, να εξελίσσει και να δημοσιεύει πρωτότυπο μουσικό έργο.
Μέσα από τη φωνή, το τραγούδι και τον ήχο, δημιουργεί μουσικούς χώρους που προσκαλούν στη βαθιά ακρόαση και τη σύνδεση, με πρόθεση να αγγίξουν και να ανοίξουν τις καρδιές των ακροατών.
