Νέα

Οι Φίλοι και οι κάτοικοι του Πισωλιμιώνα και του Φελλού Άνδρου ευχαριστούν….

androsfilm vanglouk Πισωλιμιώνας Άνδρου παραλία
 
Αγαπητοί φίλοι, με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκστρατεία μας κατά της παραχώρησης της παραλίας του Πισωλιμιώνα στην Άνδρο για εκμετάλλευση. Η μεγάλη συμμετοχή, οι 633 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο και οι 61 φυσικές υπογραφές των κατοίκων του Πισωλιμιώνα και του Φελλού, ήταν καθοριστικές για τη ματαίωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο της Άνδρου. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέδραμαν στην κινητοποίηση αυτή και σε τοπικό επίπεδο, ιδιαιτέρως τον τοπικό αντιπρόσωπο Φελλού και το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο που με ευθυκρισία επανεξέτασαν το θέμα.
Ευχόμαστε η παραλία μας να μείνει πάντα έτσι…
Φίλοι και κάτοικοι του Πισωλιμιώνα και του Φελλού Άνδρου

8 Σχόλια

  • Χωρίς αγώνα δεν γίνεται τίποτε! Κρίμα για τους Άνδριώτες που βλέπουν ανάπτυξη μέσα από το εύκολο κέρδος ! Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις στο ξεπούλημα του όμορφου τοπίου σε ύποπτα συμφέροντα.

  • Ειλικρινά τι νας σας πω ρε παιδια ”μπράβο” . Πιστευετε θα πάει έτσι μπροστά το νησί ??? Αφήστε το 1800 στο παρελθόν…Joύμε στο 2016 όχι στο 1800, Ξυπνηστεεεεεε, Αφηστε να γίνει ανάπτυξη επιτέλους. Τωρα χαίρεστε ? Αντε να σας δω στις παραλιες όμως μέσα στον ήλιο, και όχι μόνο λόγια, λόγια λόγια

    • Μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις!!! Ανάπτυξη δεν είναι η αρπαχτή της ξαπλώστρας με τα ξεκ……α, η κιτς αισθητική του σκυλάδικου νύχτα-μέρα, η κατάληψη κάθε παραλίας από τύπους που αν δεν τα σκάσεις στο ¨μαγαζί¨τους σε στραβοκοιτούν σαν εισβολέα…………Όσο για δροσιά, μου την εξασφαλίζει η ομπρέλλα μου που την στήνω όποτε θέλω όπου θέλω κι όταν φεύγω δεν αφήνω πίσω παρά τις πατημασιές μου στην άμμο.
      ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ

  • Αγαπάτε τη φύση και τον τόπο σας. Μπράβο, όσο αντισταθείτε, γιατί όπως βλέπετε, υπάρχουν υποστηρικτές των ιδιωτικών συμφερόντων που τάχα βλέπουν την προάσπιση και προστασία του τόπου σας σαν …. οπισθοδρόμηση, ενώ την παράδοση στα σαγόνια των “επιχειρηματιών” σαν πρόοδο. Προφανώς η φεουδαρχία και η ασυδοσία του ανεξέλεγκτου κεφαλαίου που ήταν ο Μεσαίωνας , τα σκοτεινά χρόνια τώρα λέγονται άλλοτε offshore, άλλοτε “αξιοποίηση”. Να συνεχίσετε , εσείς που ζείτε και πονάτε για τον τόπο αυτό και αφήστε όσους βλέπουν τη φύση σας πίσω απ το γυαλί του χρήματος.

  • Συγχαρητήρια και μπράβο για Για την μεγάλη νίκη σας πιστεύω πως Για την μεγάλη νίκη σας πιστεύω πως Και επόμενες νίκες για το Νησί να είναι εξίσου Το ίδιο Θζny

  • Λέτε να κανουμε το ίδιο για τι παραλία Αχλα να ΒΓΑΛΟΜΕ το τσαντίρι της Μενεγάκης κατο απω την Εκκλησία του Αγ Νικόλα ΘΖ nΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio