Νέα

Βραζιλιάνικη Βραδιά στο Ναυτικό Όμιλο Άνδρου

brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-5

brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-1
«Boa outono» δηλαδή «καλό φθινόπωρο» ευχήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, στις 27 Αυγούστου 2016, παρόντος της Αυτού Εξοχότητας του Πρέσβη της Βραζιλίας στην Ελλάδα κ. Edgard Antonio Casciano και της συζύγου του κ. Maria Cristina de Mesquita Sampaio, σε μια βραζιλιάνικη βραδιά γευσιγνωσίας και μουσικής που διοργανώθηκε από το Ν.Ο.Α σε συνεργασία με την Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών – Andros Maritime Association, η οποία είχε σκοπό την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αποικίων.brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-4
Η βραδιά «έκλεισε» ουσιαστικά το θερινό τρίμηνο εκδηλώσεων του Ομίλου για το 2016.
brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-2
Τα μέλη και οι φίλοι του Ν.Ο.Α. δοκίμασαν τις ιδιαίτερες γεύσεις της Βραζιλίας από τα «χέρια» του chef της Πρεσβείας κ. Ηλία Σούφτα αλλά και του προέδρου του Ν.Ο.Α. κ. Λεωνίδα Πολέμη και του μέλους κ. Λεωνίδα Σταματιάδη.
brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-3
Προσκεκλημένοι που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Άνδρου και η κ. Σουσούδη, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Λάσκαρης, ο Λιμενάρχης και η κ. Νάνου, ο διοικητής της Ε. Α. κ. Μαδενίδης, η κ. Ελλη Πασπαλά, ο κ. και η κ. Παναγιωτάκη.
brazilian-night-ston-naftiko-omilo-androy-aug-2016-vanglouk-androsfilm-6

Αφήστε ένα σχόλιο