Νέα

Έως 5 Δεκεμβρίου 2016 δεκτές οι αιτήσεις νέων μελισσοκόμων της Άνδρου για συνεργασία με APIGEA & APIVITA

apivita-androsfilm-vanglouk
Οι εταιρείες APIGEA & APIVITA, αφουγκραζόμενες την ανάγκη ανασύστασης του παραγωγικού ιστού της Ελλάδας, προτίθενται να προβούν σε δράσεις για την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας σύμφωνα με τα βιολογικά πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να ενισχύσουν νέους από την περιοχή της Άνδρου που:
Α) Σκοπεύουν να ξεκινήσουν την ενασχόλησή τους με την μελισσοκομία.
Β) Ασχολούνται ήδη με την μελισσοκομία σε προκαταρκτικό επίπεδο.
Για δύο (2) από τους υποψήφιους της δράσης Α, οι εταιρείες θα προβούν σε χορήγηση πέντε (5) μελισσιών (μελισσοσμηνών) με τον απαραίτητο εξοπλισμό τους, ενώ για έναν (1) από τους υποψήφιους της δράσης Β τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ανάπτυξη πέντε (5) επιπλέον μελισσιών. Για τους επιλεχθέντες των δύο παραπάνω δράσεων οι εταιρείες θα παράσχουν, επιπλέον, υποστήριξη σε εκπαιδευτικό και τεχνικό επίπεδο.
Απαραίτητες προυποθέσεις για τη συμμετοχή στις παραπάνω δράσεις είναι:
• Ηλικία έως 40 χρονών.
• Μη πρότερη κατοχή μελισσοσμηνών (για δράση Α).
• Η εξάσκηση της μελισσοκομίας σύμφωνα με τα βιολογικά πρότυπα.
• Να είναι μόνιμοι κάτοικοι Άνδρου και συγκεκριμένα θα επιλεγούν ένας (1) υποψήφιος από την περιοχή του Κορθίου, ένας (1) υποψήφιος από την περιοχή της Υδρούσας και ένας (1) υποψήφιος από την Χώρα της Άνδρου.
Η τελική επιλογή των υποψηφίων για τις δύο δράσεις θα γίνει, ύστερα από αξιολόγηση των βιογραφικών και προσωπική συνέντευξη, από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από τους:
1) Δρ. Αντώνιο Τσαγκαράκη, Καθηγητής μελισσοκομίας Ι.Γ.Ε.
2) Αναγνώστη Ιωάννη Τσουκαλά, Διευθύνων Σύμβουλος APIGEA, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού APIVITA
3) Κωνσταντίνο Βαμβακά, μελισσοκόμος – Καθηγητής Μ.Ε.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν μέχρι και την 5η Δεκεμβρίου 2016 αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου, στην υπάλληλο του Τμήματος Διοικητικού κ. Μαργαρίτα Στεφανή τηλ. επικοινωνίας 22823.61222 και κιν. 6944452830 (με email στο [email protected] ή δια ζώσης) και θα παραλάβουν αριθμό πρωτοκόλλου. Μόλις ολοκληρωθεί η παραλαβή των αιτήσεων θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι για την ημερομηνία συνέντευξής τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio