Νέα

Ο Πανανδριακός Σύλλογος Ναυτικών κόβει την πίτα του και αλλάζει ρότα

Την Κυριακή 29  Ιανουαρίου 2017, στις 11:00 το πρωί, ο Πανανδριακός Σύλλογος Ναυτικών έκοψε την  πίτα του στη Λέσχη, παρόντες από το νέο ΔΣ. που εξελέγη τον Σεπτέμβριο του ’16 ήταν ο Κουμαριανός Κωνσταντίνος, ο Μανώλης Ψυχάλης, ο Κουρτέσης Ιάκωβος και ο Πρόεδρος Τσαούσης Γεώργιος.

ο πρόεδρος μετά τις ευχές του στους  εν ενεργεία ναυτικούς , στους συνταξιούχους , στους σπουδαστές του Εμπορικού Ναυτικού,

 στους μαθητές και στους ανδριώτες πλοιοκτήτες,

έδωσε το στίγμα που θα πλεύσει το νέο ΔΣ του συλλόγου και που το ορίζουν, η οικονομική διαφάνεια στο σύλλογο, ο σεβασμός των πολιτικών πεποιθήσεων των μελών , η πραγματική  στήριξη της πολύπαθης τάξης των ναυτικών και το  κάλεσμα όλων των ναυτικών να εγγραφούν και να δώσουν δύναμη  στο σύλλογο.

Στον πρόεδρο καλό κουράγιο ευχήθηκαν και οι παρόντες ιερείς , πρώην ναυτικοί.

Προς μεγάλη στεναχώρια του προέδρου το φλουρί δεν βρέθηκε εκείνη την ώρα, αλλά την άλλη μέρα.

 Το κέρδισε ο συνταξιούχος καπετάνιος Δημήτρης Κουλούρης από τον Πιτροφό της Ανδρου.

φωτογραφίες Vanglouk και βίντεο οσονούπω…

το  Δ.Σ. του Πανανδριακού Συλλόγου Ναυτικών
Προέδρος: Τσαούσης Γεώργιος
Α. Αντι/δρος: Μπουλμέτης Ιωάννης
Β. Αντι/δρος:Αντωνέλλος Ανδρέας
Γενικός Γραμματέας : Τηνιακός Γεώργιος
Β. Γ.Γραμματεας: Γλυνός Νικόλαος
Ταμίας : Ψυχάλης Εμμανουήλ
Β. Ταμίας: Καραουλάνης Νικόλαος
Μέλη: Τηνιακός Ιωάννης , Κουρτέσης Ιάκωβος και Κουμαριανός Κων/νος

2 Σχόλια

  • Βαγγέλη σ’ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είσαι καλά και του χρόνου. Θέλω να παρατηρήσω και συγχρόνως να σε συγχαρώ για το υπέρτατο έργο το οποίο προσφέρεις στο νησί αφιλοκερδώς, χωρίς διατυμπανισμούς με διακριτικότητα και πολύ επαγγελματισμό. Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α ??????????

  • Και εγώ με τη σειρά μου ως απλό μέλος του Παναδριακού Συλλόγου Ναυτικών θέλω να συγχαρώ τον Βαγγέλη γιατί είναι πανταχού παρών και προσφέρει μια σωστή ενημέρωση στους Ανδριώτες για όλα τα πολιτιστικά δρώμενα καθώς επίσης και για όλα τα συμβάντα στο νησί μας με λιτό και ουσιαστικό ενημερωτικό γραπτό λόγο καθώς και με βίντεο και φωτογραφίες.

Αφήστε ένα σχόλιο