Νέα

Μία ιδιαίτερη βραδιά στα Anemomiloi Andros apartments & studiosΤα Anemomiloi Andros apartments & studios

είναι ένα συγκρότημα τουριστικών καταλυμάτων χτισμένα στην περιοχή των ανεμομύλων στην Χώρα της Άνδρου.
Διαμερίσματα με μοντέρνα αισθητική και κυκλαδίτικο ύφος , ιδανικά για ζευγάρια, οικογένειες ή παρέες φίλων, προσφέρουμε παροχές υψηλού επιπέδου διαμονής, όπως αρμόζει στην νησιώτικη φιλοξενία .
Στον χώρο μας δίπλα στην πισίνα στις 28/04 οργανώθηκε μια ιδιαίτερη βραδιά με live μουσική από τους Manouchedrome Trio , Jazz group 2 κιθάρες , κοντραμπάσσο και την συμμετοχή της Σοφίας Μπράιλα με την καταπληκτική φωνή της .

 
Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν άνθρωποι που διαμορφώνουν το τουριστικό προϊόν του νησιού μας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και φίλοι με στόχο να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να περάσουμε μία όμορφη ανοιξιάτικη βραδιά
Η Αριάνα Μασέλου -trekking andros & outdoor activities- έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για την επιτυχία της οργάνωσης ενώ τοπικοί επιχειρηματίες και παραγωγοί της Άνδρου και η ευρηματικότητα της Κατερίνας Ρεμούνδου μας χάρισαν γαστρονομικές απολαύσεις.
Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η κ. Ελένη Πολίτου -εντεταλμένη σύμβουλος Τουριστικής Επιτροπής Ανδρου – , η κ.Αθηνά Τσατσομοίρου – Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού – και επιχειρηματίες τουρισμού του νησιού .

Τοπικοί παραγωγοί και μαγαζιά του νησιού.

Τυροκομεία: Ασούτη, Λούβαρη – Κρεωπολείο Πανταζή Κ. – Φούρνοι Γαρύφαλλου Γ. –
Ροδοζάχαρη – Παραδοσιακό παντοπωλείο Άνδρου –
Κρασί ¨Εν Χώναις θαύμα” Οικ.Μάστορη – Aνθοπωλείο All flowers

 
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή όλων και δώσαμε την υπόσχεση να οργανώσουμε και άλλες εκδηλώσεις .
Οικ. Μπαλόγιαννη
Χρήστος, Κέρη, Γιώργος, Αλέξανδρος και Πέτρος
Page | 3 Ανεμόμυλοι , Χώρα Άνδρου , τηλ +302282029067 , κιν. +306944278989

2 Σχόλια

  • Συγκροτήματα σαν κι αυτό Είναι απαραίτητα για το νησί μας και για τον τουρισμό μας Σε ευχόμαστε καλές δουλειές και πιστεύω να μας δώσουν ένα καλό όνομα Που είναι απαραίτητο για το μεσημέρι Θζnyu

Αφήστε ένα σχόλιο