Νέα

Κι άλλα στιγμιότυπα από τον Ημιμαραθώνιο Άνδρου και τον δρόμο "Αφανής Ναύτης"” ”Βούλιαξε” το νησί από κόσμο (5000 επισκέπτες), το τριήμερο της Πρωτομαγιάς!!!
Ο ημιμαραθώνιος και ο αγώνας δρόμου στη μνήμη των ναυτικών μας, ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία.
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των αθλητών και περισσότεροι από 400 έδωσαν το παρόν στην εκκίνηση των δύο συναρπαστικών αγώνων δρόμου.
Οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν το αγαπημένο τους sport και παράλληλα απόλαυσαν τη μαγευτική διαδρομή του αγώνα που συμμετείχαν.
Ο ενθουσιασμός όλων ήταν έκδηλος τόσο από την.συναρπαστικότητα του αγώνα όσο και από την μαγευτική φύση του νησιού που οι περισσότεροι γνώρισαν για πρώτη φορά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο Μαραθονοδρόμων ”Τελμησσός” του Μαραθώνα, Στον Πανανδριακό Σύλλογο Ναυτικών, που συνεργαστήκαμε άψογα και ήρθε αυτό το ωραίο αποτέλεσμα. Στους συλλόγους της Άνδρου που προσέφεραν εθελοντικά την βοήθειά τους για την επιτυχία όλης της διοργάνωσης. Σ.Ε.Δ.Α. Σύλλογος Γυναικών Άνδρου, Σύλλογος Γυναικών Κορθίου, Σύλλογος Μαινήτων, Λειβαδίων, Κοχύλου, Ανδριακός Όμιλος Φιλάθλων και πολλοί εθελοντές προσέφεραν αμέριστα την βοήθειά τους. Το Κ.Υ. Άνδρου, το ΕΚΑΒ Άνδρου με δύο ασθενοφόρα και οι εθελοντές διασώστες από το Μαρκόπουλο φρόντισαν για την διασφάλιση της υγείας των αθλητών. Το ΚΤΕΛ Άνδρου φρόντισε για τις δωρεάν μετακινήσεις των αθλητών. Οι ακτοπλοικές μας εταιρείες με την έκπτωση 30% και δωρεάν εισιτήρια στους συντελεστές βοήθησαν πολύ στην όλη προσπάθεια.
Τέλειο αποτέλεσμα, άψογη διοργάνωση και άριστες εντυπώσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εθελοντές, σε χορηγούς και σε όλους όσοι συνετέλεσαν για αυτή τη γιορτή του Αθλητισμού που βάζει την Άνδρο μας μπροστά και στις αθλητικές εκδηλώσεις.
Και στο επόμενο!!!
Καλό Μήνα!!!” 

Θεοδόσης Σουσούδης

Δήμαρχος Άνδρου

φωτογραφίες : ΦΩΤΟ ΑΝΔΡΟΣ


 

 
 
   

 

 

1 Comment

  • Όπως γράψαμε και στα προηγούμενα Site όλα πολύ ωραία διοργάνωση πολύ ωραία
    30 τοις 100 μείωση στα εισιτήρια στα φέριμπότ πρέπει να μείνει για πάντα για τους Ανδριώτες Και στα αυτοκίνητα και σε ατομικό Εισιτήριο
    Το Λεγόμενο ΚΤΕΛ Η χειρονομία που έκανε ήταν καλή Για τους αθλητές
    Καλά τι γίνεται Με τον κόσμο που θέλει να κατέβει Από το χωριό μου και δεν μπορεί να πληρώσει ταξιά Για να παρακολουθήσει αυτά τα ωραία χάπενιγκς δεν πρέπει να έχει μια συγκοινωνία μία φορά την ημέρα Τελοσπάντων χαμένα λόγια είναι μονοπώλιο και κάνει Ότι θέλει
    Θέλω να πάω πάλι ευχαριστούμε στο ανδρός φιλμ Για τις ωραίες φωτογραφίες τους ευχαριστούμε Τον Βαγγέλη Που μας φέρνει πάντοτε κοντά στην Άνδρο αλλά δεν είδαμε καθόλου την Περλα Κακώς θζny

Αφήστε ένα σχόλιο