Νέα

Σεμινάριο Ελεύθερης Κατάδυσης για Ψαροντουφεκαδες με τον Roberto CalichO Roberto Calich έρχεται στην Άνδρο  για ένα μοναδικό τετραήμερο σεμινάριο για όσους καταδύονται με ελεύθερη κατάδυση κρατώντας την αναπνοή τους με σκοπό το υποβρύχιο ψάρεμα! Μοναδική ευκαιρία εν όψει καλοκαιριού όπου οι ενδιαφερόμενοι θα καταδύονται πλέον με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες (από 14 και πάνω) και σε όλα τα επίπεδα. Η ύλη του σεμιναρίου είναι βγαλμένη από την διδακτέα ύλη του επίπεδου Β’ του εκπαιδευτικού συστήματος Apnea Academy και όσοι το παρακολουθήσουν θα λάβουν την ανάλογη πιστοποίηση. Ένα ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο για νέους και αυτοδίδακτους ψαροντουφεκάδες που μάθανε να βουτάνε εμπειρικά στο περίπου  και που δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στην Αθήνα να εκπαιδευτούν από τον δάσκαλο των δασκάλων!
Στατική άπνοια (καρτέρι), δυναμική άπνοια (συρτό καρτέρι), αναπνοές και χαλάρωση για πλήρες γέμισμα των πνευμόνων, φυσιολογία, διατροφή, εξοπλισμός, μέτρα ασφαλείας, καταδύσεις και εξίσωση πίεσης στα αυτιά θα είναι τα πιο βασικά θέματα που θα διδαχτούν οι μαθητές κατά τη διάρκεια του τετραήμερου σεμιναρίου έτσι ώστε, αφ΄ενός μεν να βουτάνε με  μεγαλύτερη ασφάλεια, αφ΄ετέρου να βελτιώσουν της επιδόσεις τους!
Τα θεωρητικά, η στατική και η δυναμική άπνοια θα γίνουν στο Hotel Perrakis, στο Κυπρί και τα της θάλασσας στην ευρύτερη περιοχή του νησιού, ανάλογα πάντα με τον καιρό!

 Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Για ενδιαφερόμενους εκτός Άνδρου, δυνατότητα διαμονής στο ξενοδοχείο με προνομιακές τιμές! . Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε άμεσα  στο [email protected]. και στο  τηλ. 210-8816041 και στο inbox του Hotel Perrakis

Αφήστε ένα σχόλιο