Νέα

Διήμερο σεμινάριο στην Άνδρο με τίτλο: Αποτελεσματικές ομάδες και συμμετοχικοί τρόποι λήψης αποφάσεων
Με μεγάλη τιμή και χαρά η Robin Clayfield από την Αυστραλία θα είναι στην Άνδρο για ένα διήμερο σεμινάριο με τίτλο:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Το σεμινάριο θα είναι ένα επαγγελματικό εργαστήριο ανάπτυξης, με στόχο να βοηθήσει υφιστάμενες και νεοσυσταθείσες ομάδες να αποκτήσουν καλή μεθοδολογία, οργάνωση και συντονισμό καθώς και εργαλεία συμμετοχικής διαβούλευσης και συλλογικής λήψης αποφάσεων, όλα τα στοιχεία και έννοιες ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη υγιών ομάδων που προσδοκούν καλές ανθρώπινες σχέσεις, με μακροπρόθεσμη επιτυχία κάθε ομαδικού εγχειρήματος.
Είναι ιδανικό για συντονιστές και μέλη συλλόγων και ομάδων κοινωνικού και κοινοτικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικούς, μέλη επίσημων συμβουλίων και συνεταιρισμών, επιχειρηματιών καθώς και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την ομαλή, διασκεδαστική, αποτελεσματική και επιτυχημένη λειτουργία ομάδων.
Η Robin είναι φορέας κοινωνικής αλλαγής, με διεθνή εμπειρία στον συντονισμό και την εκπαίδευση ομάδων πολλών ειδικοτήτων και εκπαιδεύτρια περμακουλτούρας και κοινωνικής περμακουλτούρας. Έχει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό της κοινοτικής ζωής οικολογικών χωριών ως μια από τους ιδρυτές και κάτοικος για περισσότερα από 25 χρόνια του πρώτου επιτυχημένου αυστραλιανού οικολογικού χωριού 200 κατοίκων σε έκταση 2630 στεμμάτων στο Quinsland που είναι σχεδιασμένο με τις αρχές και μεθόδους της οικολογικής διαχείρισης βιώσιμα κατοικήσιμων οικοτοπίων .
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η Robin θα μοιραστεί την ιστορία και την εμπειρία της από τη ανάπτυξη και καθημερινή ζωή του οικολογικού χωριού.
 

Ημερομηνία και ώρες:
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου
Το πρόγραμμα για τις δύο μέρες είναι:
10.00 πμ – 13:30: Πρωινό μάθημα (με διάλειμμα ανάμεσα)
13:30 – 14:30: Γεύμα & ξεκούραση
14.30 μ.μ.-19:00 Απογευματινό μάθημα (με διάλειμμα στο ενδιάμεσο)
Τοποθεσία:
Ξενοδοχείο Σάριζα, Αποίκια
Κόστος:
Το κόστος για το σεμινάριο των δύο ημερών θα είναι:
50 € για την πλήρη συμμετοχή
30 € για μερική συμμετοχή (θα υπάρχει δυνατότητα προσωπικής πληροφόρησης σε όσα έχουν ειπωθεί κατά την απουσία)
(Τυχόν δυσκολίες για το οικονομικό παρακαλούμε να το επικοινωνήσετε)
Μεσημεριανό:
Για μεσημεριανό γεύμα σας προσκαλούμε να φέρετε το δικό σας μεσημεριανό ή κάτι που να το μοιραστείτε ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο και ποικίλο μπουφέ για όλους μας.
Τσάι και σνακ θα παρέχονται όπως επίσης και πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα.
Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στα
mail: [email protected]
τηλέφωνο 6985032950

Σημείωση: Εάν ενδιαφέρεστε αλλά οι ημερομηνίες και οι ώρες δεν σας ταιριάζουν επικοινωνήστε μαζί μας για να εξερευνήσουμε το ενδεχόμενο αλλαγής της ημερομηνίας (και μέχρι τις 12 Αυγούστου) ή προσαρμογής των ωραρίων στις ανάγκες του συνόλου των ενδιαφερόμενων.

Αφήστε ένα σχόλιο