Νέα

Η ωραιότερη πρεμιέρα του Φεστιβάλ Άνδρου…
…ή  η καλύτερη συναυλία στο Ανοικτό Θέατρο , αυτά άκουγες στον δρόμο, όταν τελείωσε η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη «Όλοι ένα… Φίλα με» το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017.

Σίγουρα η αιτία ήταν ότι επί δυὀμιση ώρες, όλοι οι θεατές έγιναν ένα και στην ίδια συχνότητα με τους καλλιτέχνες, άκουσαν, τραγούδησαν  διαχρονικά και αγαπημένα τους τραγούδια και γέλασαν  μαζί τους  που έδωσαν το καλύτερο εαυτό στη σκηνή.

 

Το ένα τραγούδι πιο αγαπημένο από το άλλο,  πολλά δεν χώρεσαν και  κανείς δεν ήθελε να τελειώσει η συναυλία.


Συγκινητική η στιγμή  όταν τελείωσε η συναυλία με το  “Κραταιά ως θάνατος αγάπη”  του Μάνου  Χατζηδάκι με απόσπασμα από το Άσμα Ασμάτων του Σολομώντα.

Καλωσόρισμα του κόσμου στη πρεμιέρα του 3ου φεστιβάλ από τον Δήμαρχο Θ. Σουσούδη και τον Παντελή Βούλγαρη, καλλιτεχνικό διευθυντή και εμπνευστή της ωραίας βραδιάς.

 

 

3 Σχόλια

  • Μία από τις καλύτερες , αν όχι η καλύτερη μουσική παράσταση στο Φεστιβάλ ‘Ανδρου μέχρι σήμερα. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η παρέα του, διονυσιακός, απογειωτικός και καθηλωτικός συνάμα,αντικομφορμιστής , με κέφι, επίκαιρος, καυστικός μοναδικός και άξιος συνεχιστής του Χατζιδάκι, με έργο του οποίου τελείωσε. Το δικό του μουσικό άρμα δεν μύριζε ναφθαλίνη.

  • Ονειρική έναρξη του Φεστιβάλ!
    Ξεπέρασε και τις υψηλότερες προσδοκίες που μπορούσαμε να έχουμε.
    Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν γι΄αυτό το αριστούργημα

  • Από τις καλύτερες μουσικές παραστάσεις που έχω δει. Ηταν μια υπέροχη βραδιά με έναν υπέροχο καλλιτέχνη. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επιλογή. Για τον κ. Κραουνάκη τα συγχαρητήρια είναι πολύ λίγα.

Αφήστε ένα σχόλιο