Νέα

Γνωρίζουμε τις Διαδρομές του Andros Trail Race (3) Τμήμα μονοπατιού από το Έξω Βουνί έως και το χωριό Κοχύλου.Γνωρίζουμε τις Διαδρομές του Αndros Trail Race
Περπατάμε ή τρέχουμε.
‘Ενας μήνας και μερικές ημέρες έμειναν για το δεύτερο Andros Trail Race και εμείς συνεχίζουμε να γνωρίζουμε τμηματικά, τις αγωνιστικές διαδρομές. Άλλοι περπατώντας και άλλοι τρέχοντας. Αυτή την Κυριακή, 20 Αυγούστου, θα περπατήσουμε και πάλι, ένα μέρος της Μεγάλης Κύριας Διαδρομής των 24χλμ., από το Έξω Βουνί έως και το χωριό Κοχύλου. Το τμήμα αυτό του αγώνα, συνδυάζει δύο διαδρομές του πεζοπορικού δικτύου Andros Route ,την Νο 5 & Νο3 ενώ ένα μικρό κομμάτι 1χλμ, περνάει από ιδιωτική γη.
Συναντιόμαστε στις 17.30 στον κεντρικό δρόμο Χώρας-Κορθίου, στο Έξω Βουνί (ταμπέλες πεζοπορικού δικτύου Νο5). Ανηφορίζουμε τη χαρακτηριστική στενή σε ένα πανέμορφο αγροτικό τοπίο, με θέα το φαράγγι των Διποταμάτων. Κατηφορίζουμε και πάλι για να βγούμε στον κεντρικό δρόμο. Περπατάμε για 1χλμ στην άσφαλτο για να μπούμε στα Διποτάματα και να ακολουθήσουμε τον ενετικό δρόμο που οδηγεί στο Κάστρο της Φανερωμένης. Η πορεία μας ακολουθεί το μονοπάτι για το χωριό Κοχύλου, όπου και καταλήγουμε.

Το καφενείο θα μας περιμένει με κρύο νερό και ρακί!

Απόσταση 6χλμ, διάρκεια περίπου 2,5 ώρες, δυσκολία μέτρια.

Είναι απαραίτητο να δηλώσετε συμμετοχή είτε με μέιλ είτε τηλεφωνικά για να οργανώσουμε τις μεταφορές.
Κόστος Συμμετοχής 2 ευρώ για την ενίσχυση της διοργάνωσης.
[email protected]
[email protected]
6937236362

Αφήστε ένα σχόλιο