Νέα

Ποιός θα μας πει κάτι για την ανακύκλωση;Με την μεγάλη τσάντα γεμάτη εφημερίδες και περιοδικά του καλοκαιριού πέρασα από όλους τους κάδους της Χώρας , έφτασα μέχρι Αποίκια και όλοι, μέρες τώρα, είναι φρακαρισμένοι από ανακυκλώσιμα. Υπάρχει κανείς που τα  παίρνει  και πότε; Ή να ρίξω την τσάντα στα σκουπίδια να ξεμπερδέυω;


 

 


 

 

 

 

 

6 Σχόλια

  • Σχεδόν όλο το καλοκαίρι οι κάδοι ξεχειλισμένοι και κανείς δεν μιλάει! Και αυτοί που επιμένουν να ανακυκλώσουν, τα αφήνουν έξω από τους κάδους, τα παίρνει ο αέρας και – ω του θαύματος! – καταλήγουν στα ρέματα και τα χωράφια.Ντροπή και αίσχος!

  • Ο δήμαρχός μας όμως τον Αύγουστο,απαντώντας στην δημοσίευση του Αντώνη Παπαδάκη,οτι η σύμβαση ανακύκλωσής έληξε,δεν εχει γίνει προκήρυξη,απάντησε οτι υπάρχει ανάδοχος και θα ξεκινήσει αμέσως μόλις λήξει η υπάρχουσα εργολαβία .Τώρα μούγκα στην στρούγκα.

  • Σίγουρα ο Δήμος έχει μεγάλες ευθύνες, αλλά σαν πολίτες και εμείς έχουμε τις δικές μας. Αυτή την εποχή μην τα περιμένουμε όλα μα ολα από τον εκάστοτε Δήμο. Ας κάνουμε και εμείς μια κινήσεις που θα βοηθήσουν τους συμπολίτες μας να μην μαζεύουν τα ανακυκλώσημα απο τα ρέματα τα χωράφια η ακόμα ποιο άσχημα , απο έξω το σπίτι του καθενός μας. Να κάνουμε υπομονή και να μην πετάμε όσα μπορούμε, παρά να τα αποθηκεύουμε σε τσουβάλια μέχρι να πάρει πάλι μπροστά η ανακύκλωση. Οταν πετάμε να τα πετάμε όσο γίνεται πιο συμπιεσμένα. Να Προσπαθούμε να ΜΗΝ διαμαρτυρόμαστε με το παρά μικρό , είναι και θέμα πολιτσμού και αξιοπρέπειας. Μπορούμε να ανακυκλώνουμε μόνοι μας τα περισσότερα υπολείμματα από τα φαγητά – λαχανικά.
    Να βρίσκουμε και Λύσεις, οχι απλά να βλέπουμε μόνο τα προβλήματα …. τα προβλήματα θα υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο τα βλέπουμε , και λύσεις θα υπάρχουν όσο τις ανακαλύπτουμε.
    Εμείς οι Ανδριώτες είμαστε και εφευρετικοί και κατά ένα μεγάλο βαθμό και άνθρωποι με παιδεία, και πολιτισμό…. δεν μας τιμά η συμπεριφορά οτι “για όλα φταίει ο Γείτονας ή ο Δήμος”
    Ευχαριστώ για το Βήμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio