Νέα

Άλλος για Πάρο!


 

 
45 άτομα και ένα φορτηγό με σκηνικά φεύγουν σήμερα Παρασκευή  6 Οκτωβρίου 2017 από την Άνδρο με το πρωινό ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο του AQUA JEWEL κατευθείαν για Πάρο.

 
 
Τα 8 από αυτά τα άτομα είναι της Λαϊκής Σκηνής που θα παρακολουθήσουν τις παραστάσεις της 29 Συνάντησης ερασιτεχνικών θιάσων Αιγαίου που φέτος γίνεται για πρώτη φορά στην Πάρο.
και τα άλλα  35 είναι μέλη του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου  που θα ανεβάσουν την Κυριακή  8 Οκτωβρίου το έργο «Αρσενικό και παλιά δαντέλα» του Τζόζεφ Κέσελρινγκ στο Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ στην Παροικιά.

Το Αμφιθέατρο αυτό φτιάχτηκε σε χώρο του ΕΠΑΛ , για τις ανάγκες της Θεατρικής Συνάντησης σε χρόνο ρεκόρ, τεσσάρων μηνών και έτσι  η Πάρος απέκτησε ένα πανέμορφο αμφιθέατρο το οποίο θα πρωτολειτουργήσει, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και  θα αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς όλων των σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού.

Φέτος  η   29η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου,  διοργανώνεται  από την Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΚΔΕΠΑΠ, το Πάρκο Πάρου και τον Δήμο Πάρου,

στο θεατρικό αυτό φεστιβάλ φέτος παίρνουν μέρος 28 θεατρικές ομάδες από 14 νησιά ( Άνδρος, Ικαρία, Κως, Λέρος, Λέσβος, Μήλος, Μύκονος,  Πάρος, Πάτμος, Ρόδος, Σύρος, Σάμος, Τήνος, Χίος) που θα παρουσιάσουν τα έργα τους στο  Αμφιθέατρο Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, στην Αίθουσα Νηρέα στην Νάουσα, στο PORTO PAROS που θα μείνουν όλες οι ομάδες και στο  Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ στην Παροικιά.
 
 
 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio