Νέα

Διανομή ειδών καθαριότητας από το τμήμα κοινωνικής μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου


Το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου, στα πλαίσια του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο βοήθειας για απόρους» της Π.Ν.Α., με εταίρο τον Δήμο Άνδρου –Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού – πρόκειται να διανείμει, σε 44 δικαιούχους, είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής καθαριότητας.
Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη 9 και 10 Οκτωβρίου, στον ισόγειο χώρο του Επαρχείου κατά τις ώρες 9.30π.μ. έως 1.30μ.μ., με την αρωγή του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Άνδρου, ως προς την κατ’ οίκον διανομή των προαναφερθέντων προϊόντων.
Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και επίσημο έγγραφο με αναγραφή του ΑΜΚΑ (π.χ. βιβλιάριο υγείας) ενώ θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.
Το ΤΕΒΑ πραγματοποιείται από την Κοινωνική Σύμπραξη των Περιφερειακών Ενοτήτων Άνδρου, θήρας, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Νάξου Πάρου, Σύρου, Τήνου, Σίφνου με επικεφαλή εταίρο-δικαιούχο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ο Έπαρχος Άνδρου
Δημήτρης Λοτσάρης

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio