Video Γνωριμία με την Άνδρο Γνωριμία με τις Γεύσεις μας Δράσεις Μονοπάτια Σύλλογοι

Βίντεο: Η Άνδρος & τα μονοπάτια της… εντυπώσεις των Ολλανδών εθελοντών

 

Τρεις φουρνιές Ολλανδών εθελοντών πέρασαν από την Άνδρο από το 2015 μέχρι σήμερα και βοήθησαν το έργο καθαρισμού και συντήρησης των μονοπατιών του νησιού. Τα ταξίδια αυτά, “προἱόν”συνεργασίας της προσπάθειας Andros Routes και του Ολλανδικού ταξιδιωτικού οργανισμού ταξιδιών φύσης SNP, συνεχίζονται κάθε φθινόπωρο και άνοιξη.
Η αρχική ιδέα να φτιαχτεί ένα προωθητικό ταινιάκι με τις εντυπώσεις των Ολλανδών εθελοντών υλοποιήθηκε φέτος χάρις τον Vanglouk και τη Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου.
Κάνοντας χρήση μικρών συνεντεύξεων που πάρθηκαν από τους συμμετέχοντες για τις εντυπώσεις τους από τη διοργάνωση του ταξιδιού, την Άνδρο και τους ανθρώπους της, φτιάχτηκε ένα 3λεπτο ταινιάκι. Το ταινιάκι προορίζεται να στηρίξει τη προώθηση του συγκεκριμένου ταξιδιού και να προβάλει την Άνδρο και τα μονοπάτια της στην Ολλανδική αγορά περιπατητών και όχι μόνο.

Ακολουθεί προσεχώς και η
“υπερπαραγωγή” μεγαλύτερης διάρκειας !

2 Σχόλια

  • Μπράβο και συγχαρητήρια σε αυτούς ανθρώπους που βοήθησαν Για το καθάρισμα στα μονοπάτια μας
    Και την διαφήμιση που μας Έκαναν στο εξωτερικό και εσωτερικό για τα ωραία μας μονοπάτια Και Την φιλοξενία που προσφέρει το νησί μας Και τώρα έχουμε και τα Ανδρός ρουτς
    Και όλα τα χρωστάμε σε δύο ανθρώπους που πρόσφεραν Πολλές ώρες και πολύ δουλειά και με μεγάλο ζήλο για το νησί τους Δε χρειάζεται να τους ονομάζομαι όλοι ξέρουν Ποιοι είναι Και μπράβο στην Πέρλα Που είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio