Νέα

Σχετικά με τιμές εισιτηρίων πλοίων στη γραμμή Ραφήνα – Άνδρο – Ραφήνα κατά τη χειμερινή περίοδο.


 

Με την παρούσα επιστολή ορμώμενοι από την αύξηση των τιμών των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τόσο του ατομικού όσο και του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα στα 19 ευρώ για τον επιβάτη και στα 40 ευρώ για το αυτοκίνητο, ζητάμε την διατήρηση των μειωμένων τιμών του καλοκαιριού και τους χειμερινούς μήνες για τους μόνιμους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι αναγκάζονται για διάφορους λόγους να μετακινούνται συχνά στην Αθήνα ακόμα και οικογενειακώς, ενώ οι εν λόγω αυξήσεις αναγκαστικά θα περιορίσουν τον αριθμό ταξιδιών γεγονός που θα επηρεάσει δυσμενώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.
Με επιστολή μας είχαμε επισημάνει στους ακτοπλόους ότι οι μειωμένες τιμές κατά την θερινή περίοδο καθώς και τα αυξημένα δρομολόγια δεν θα ευνοούσαν τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, αντιθέτως θα επέφεραν ζημιά με συνέπεια τη χειμερινή περίοδο να υπάρχουν μετά βίας δύο δρομολόγια, με μεγάλα προβλήματα στην συντήρηση των πλοίων.
Όμως θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η επιχειρηματική στρατηγική κάθε εταιρείας δεν μπορεί να έχει αντίκτυπο στην μετακίνηση του μόνιμου κατοίκου του νησιού που έχει ως μοναδικό μέσω μεταφοράς τα εν λόγω πλοία.
Ως εκ τούτου ζητάμε την επιστροφή της τιμής των ατομικών εισιτήριων για τους μόνιμους κατοίκους στα 13 ευρώ και του αυτοκινήτου στα 29ευρώ, ώστε αφ΄ενός η απόφαση μετακίνησης των Ανδριωτών να είναι πιο εύκολη και αφ΄ετέρου τα πλοία να έχουν περισσότερους επιβάτες και αυτοκίνητα καθ΄όλη την χειμερινή περίοδο, ακόμα και με επιμήκυνση της ώρας του ταξιδιού για μείωση του κόστους.
Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

1 Comment

  • Εφοπλιστές μάλλον μας δουλεύουνε
    Δε βγαίνουν λένε και πρέπει να ακριβύνουν τα εισιτήρια
    Και από την άλλη μεριά ξεπετάγονται με ένα παπόρι Κάθε χρόνο μπορείς να μου εξηγήσετε πώς γίνεται αυτό θζny
    H

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio