3 Σχόλια

  • Οι βρωμιαριδες που κανουν αυτα τα εγκληματα πρεπει να τιμωριθουν.Νομιζω εαν ηθελε η αστυνομια να βρει απο που προερχονται αυτα τα μπαζα θα το ευρισκε με μεγαλη ευκολια. Απο το ειδος των υλικων που συνθετουν τα μπαζα σιγα-σιγα φθανεις και στον ξεδιαντρομο κατοχο τους,Αλωστε οι μεταφορεις των μπαζων δεν ειναι και τοσοι πολλοι, ολο και καποιος θα ανοιγε το στομα του ολο και καποιος γειτονας θα μπορουσε να υποδειξη που εγιναν οικοδομικες εργασιες.Δεν ειναι αναγκη να τους βρεις ολους, ενας-δυο ειναι αρκετοι και μετα τους τα φορτωνεις ολα και τους ταραζεις στα προστιμα , τους σερνεις στα δικαστηρια και μετα ανοιγουν τα στοματα. Μετα απο αυτο δεν θα τολμισει ποτε κανενας να ξαναπεταξει μπαζα. Ξεκινας απο τους μεταφορεις των μπαζων και συνεχιζεις.Επισης και οι εργολαβοι ξερουν που πετανε τα μπαζα απο τις οικοδομικες εργασιες που κανουν.Το κουβαρι δεν ειναι μεγαλο και ευκολα ξεμπλεκεται, θεληση να εχουμε να το ξετιλυξουμε. Ευτυχως που δεν τα ειδαν ,εαν δεν τα ειδαν οι Ολλανδοι.Ντροποι μας που αφηνουμε να γινονται τετοια εγκληματα. Ποτε πια μπαζα πεταμενα παντου εκτος εκει που εχει οριοθετησει η δημοτικη αρχη.

  • Είναι ντροπή μας!!Και οι χωματερές είναι και κατά μήκος του οδικού δικτύου από Γαύριο προς Σταυροπέδα.Αναρωτιέμαι οι τοπικοί σύμβουλοι της Υδρούσας,οι επαγγελματίες του τουρισμού δεν νοιάζονται να τα μαζέψουν ;; Ακόμα και με ίδια μέσα.
    Τι να μας κάνουν οι ομάδες των Ολλανδών;;

  • Τα έχουμε γράψει 10.000 φορές έχει υπάρχει από τους Ανδριώτες σεβασμός Προς το νησί τους στο περιβάλλον που ζούμε είναι χωρισμένη τα κάνουν από κακία ορισμένοι τα κάνουνε επειδή βαριούνται να πάνε παραπέρα και ασφαλώς κάποιος πρέπει να ξέρει ποιοι είναι όπως γράφεται παραπάνω
    Το έχουμε ξαναγράψει μεγάλα πρόστιμα σε όποιον πιάσουν εάν το πιάσουν αλλά Αυτό χρειάζεται συνεργασία με τους δημότες οι οποίοι είναι αδιάφορη οι άλλοι Δεν τους γουστάρω Δήμος είναι άστους να τα πετάνε τι μας διαφέρει μας οπότε δουλειά δε γίνεται χρόνια τώρα ίδια δουλειά
    Και όλα αυτά γίνονται από μικρό εργολάβους που έχει γεμίσει Το νησί σήμερα
    Εάν εμείς οι Ανδριώτες δεν πάρουμε το νόμο στα χέρια μας και να καταδίδουμε αυτούς Παλιανθρώπους δεν θα γίνει τίποτα
    Και πρέπει να καταλάβουμεΤα προβλήματα δεν λύνονται στα καφενεία είναι για καφέ και για κουτσομπολιό
    Το ξαναλέω μεγάλα πρόστιμα όποιον πιάνεται όταν Του χτυπάς την τσέπη πονάει θζny

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio