Νέα

Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στην Δημοτική Κοινότητα ΆνδρουΓνωρίζοντας την αναγκαιότητα υλοποίησης έργων που αποτελούν προτεραιότητα για το νησί μας, ο Δήμος Άνδρου, με την καταλυτική βοήθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας, προχωράει στην κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης σε πέντε σημεία της δημοτικής κοινότητας Άνδρου.
Πρόκειται για τις εξής περιοχές: Βεντούρη, Παραπόρτι (μεγάλο πάρκινγκ), Βραχνού και Λιβάδια, προκειμένου να υποστηριχθεί ο επαρχιακός δρόμος, και Νεϊμποριό, για να αποφευχθεί τυχόν είσοδος της θάλασσας στον δρόμο σε περίπτωση κακοκαιρίας.
Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια δημοπρασίας για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε στις 20 Ιουνίου 2017 το αποτέλεσμά της και στη συνέχεια υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δήμου Άνδρου και του εργολάβου.
Έτσι, στο προσεχές διάστημα ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή των τοιχίων, με την προθεσμία ολοκλήρωσης του έργου να ορίζεται στους έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio