Νέα

Καθαρίστηκαν εκ νέου οι παραλίες στην περιοχή του ναυαγίου του φορτηγού πλοίου «Cabrera»Μετά την απομάκρυνση του πρυμναίου τμήματος του φορτηγού πλοίου «Cabrera» (22/10/2017), χθες, Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε ο τελικός έλεγχος των παραλιών της περιοχής που είχαν ρυπανθεί.
Το «παρών» στην επιχείρηση έδωσαν εκπρόσωποι από τα Λιμεναρχεία Γαυρίου και Χώρας, εκπρόσωποι της πλοιοκτήτριας εταιρείας, της ασφαλιστικής εταιρείας, καθώς επίσης και της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο της απορρύπανσης. Στην περιοχή παρευρέθηκε και η δημοτική αρχή, η οποία βρισκόταν σε επικοινωνία και συνεργασία με το Λιμεναρχείο Άνδρου, προκειμένου να ενημερώνεται καθημερινά για την εξέλιξη της επιχείρησης απορρύπανσης.
 

Να σημειωθεί ότι οι παραλίες της περιοχής είχαν καθαριστεί και το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της διασφάλισης της προστασίας του περιβάλλοντός του νησιού μας, εντούτοις τα συνεργεία δούλεψαν και πάλι μετά την ολοκλήρωση της ναυαγιαίρεσης του «Cabrera» και την απομάκρυνση του πλοίου.
Ο Δήμος Άνδρου συγχαίρει τα Λιμεναρχεία Γαυρίου και Χώρας για την άψογη συνεργασία τους, την καθημερινή εποπτεία τους στην περιοχή του ναυαγίου, αλλά και για τις ενέργειές τους στην επιτυχή έκβαση της επιχείρησης, ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ρύπανση ή περαιτέρω επιβάρυνση στην περιοχή.

Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio