Νέα

Εργασίες του Δήμου Άνδρου στο Κοινοτικό Γραφείο Κατακοίλου και στη σκάλα του Αγίου Νικολάου στο ΓαύριοΕργασίες ανακαίνισης πραγματοποιήθηκαν στο Κοινοτικό Γραφείο της Κατακοίλου, με πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, κ. Θωμά Πέππα και σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου.
Συγκεκριμένα, αντικαταστάθηκαν λόγω παλαιότητας και φθοράς τα παλιά κουφώματα, δύο πόρτες και τέσσερα παράθυρα και τοποθετήθηκαν νέα στο κτήριο που στεγάζεται το Κοινοτικό Γραφείο Κατακοίλου.
Οι εργασίες αυτές ήταν απαραίτητες για τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αισθητική του γραφείου της Τοπικής Κοινότητας και τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου διατέθηκαν από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Άνδρου.
 

Με πρωτοβουλία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας  Γαυρίου, κ. Κώστα Μουλά και τη συνδρομή του Δήμου Άνδρου, πραγματοποιήθηκαν τεχνικές εργασίες για την επιδιόρθωση των σκαλοπατιών και τον εξωραϊσμό του σημείου στην πλατεία Γαυρίου, όπου βρίσκονται η σκάλες που οδηγούν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Η προηγούμενη κατάσταση των σκαλοπατιών δυσχέραινε την πρόσβαση από και προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και άτομα που εκτελούσαν εργασίες.
Τέλος, να σημειωθεί ότι στο σημείο θα τοποθετηθούν, επιπλέον, φωτιστικά φανάρια τοίχου, καθώς και ένα παγκάκι.
 
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio