Νέα

Ο Ιάκωβος Σκόρδος είναι ο νέος Αντιδήμαρχος Κορθίου


 

Τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο όρισε Αντιδήμαρχο με θητεία έως τις 31 Αυγούστου 2019, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Χρήστου Βουραζέρη. Παράλληλα, με απόφασή του, ο κ. Σουσούδης μεταβίβασε στον κ. Σκόρδο αρμοδιότητες που αφορούν την εποπτεία και τον συντονισμό θεμάτων τόσο στον Δήμο Άνδρου, όσο και στη Δημοτική Ενότητα Κορθίου.
Επίσης, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την τροποποιημένη απόφαση του Δημάρχου: «Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Διαμαντής Θεοδωράκης, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται κατά σειρά, από τους Αντιδημάρχους: Ανδρονίκη Μαμάη, Ιάκωβο Σκόρδο, Γεώργιο Ψωμά».
Με βάση τη σχετική νομοθεσία και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Δήμαρχος Άνδρου: «Όρισε τον κ. Ιάκωβο Σκόρδο, Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας ως Αντιδήμαρχο με θητεία από την έκδοση της παρούσας έως 31/8/2019».
 
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρουκόρδος

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio