Νέα

Συνέντευξη του κ. Θεοδόση Σουσούδη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος στο Κόκκινο 105.4»

 

 

Σε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης μιλά στην εκπομπή «Αποχρώσεις» για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Άνδρου και τους κατοίκους του νησιού, παρουσιάζοντας μία ξεκάθαρη εικόνα για την ολοκλήρωση σπουδαίων έργων και για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση προβλημάτων.
Στο επίκεντρο βρέθηκε το έργο ζωτικής σημασίας του ΧΥΤΥ, με τον Δήμαρχο Άνδρου να παραθέτει τις «μάχες», που έχει δώσει η δημοτική αρχή στο «καυτό» θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της χωροθέτησης του ΧΥΤΥ. Παράλληλα αναφέρθηκε σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί, όπως ο Βιολογικός της Χώρας και του Κορθίου, το Δημοτικό Σχολείο του Γαυρίου, το Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου, το Συνεδριακό Κέντρο Κορθίου, αλλά και στις προτάσεις για υλοποίηση έργων, που έχει καταθέσει η παρούσα δημοτική αρχή, όπως η ύδρευση του Άνω Αγίου Πέτρου, οι παιδικές χαρές, η διαχείριση της λυματολάσπης του Βιολογικού, η βελτίωση των εγκαταστάσεων στο λιμάνι του Μπατσίου, η κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος σε Λιβάδια και Μεσαριά, κ.ά.
Επίσης, η τοποθέτηση του Δημάρχου Άνδρου, απαντά και στην προ ημερών συνέντευξη του αρχηγού της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Καπάκη, ο οποίος έκανε λόγο για απουσία διοίκησης και ακυβερνησία. Ο κ. Σουσούδης υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια στρεβλή εικόνα που επιχείρησε να δημιουργήσει ο κ. Καπάκης, περιγράφοντας μια κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και κάνει κακό όχι μόνο στον Δήμο Άνδρου, αλλά κυρίως στο νησί και στους κατοίκους του.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος Άνδρου αναφέρθηκε και στις παραιτήσεις των στελεχών του συνδυασμού, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να επηρεάσουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Όπως τόνισε, τόσο οι αιρετοί, όσο και οι υπάλληλοι του Δήμου είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά προβλήματα και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την επίλυση τους.
Εξάλλου, σε ερώτηση σχετικά με την απώλεια πλειοψηφίας στα Δημοτικά Συμβούλια, ο κ. Σουσούδης, τόνισε ότι δεν τίθεται ζήτημα αδυναμίας διοίκησης, δεδομένου ότι κανείς δεν έχει λόγο «μπλοκάρει» θέματα, τα οποία αποσκοπούν στο «κοινό καλό», στην ανάπτυξη και στην ευημερία της Άνδρου.
Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσω του παρακάτω συνδέσμου:
https://www.facebook.com/apochroseis/videos/1772962462997691/
Από το γραφείο ενημέρωσης του Δήμου Άνδρου

1 Comment

  • Ένα μπράβο στο δήμαρχο κράτα δυνατά το τιμόνι
    Και αστον το Καπάκι να Λέει παραμύθια που του λένε οι αλλοι γιατί αυτός δεν είναι στην Άνδρο οπότε Δεν ξέρει τι γίνεται θζny

Αφήστε ένα σχόλιο