Νέα

Ο αγώνας για την συνέχιση της διήμερης λειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας στον Όρμο συνεχίζεται

 


 

Σε συνέχεια των αναρτήσεων στις 16 και 20 Δεκεμβρίου του 2017 με τις ενέργειες που είχαμε κάνει ως τότε σχετικά με την λειτουργία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στον Όρμο Κορθίου,  σας ενημερώνουμε ότι σήμερα διαβιβάσαμε στον Διευθυντή του υποκαταστήματος της τράπεζας στην Άνδρο την επιστολή διαμαρτυρίας ,υπογεγραμμένη από χίλιους κατοίκους της περιοχής Κορθίου….
Συγχρόνως με email την στείλαμε στους βουλευτές Κυκλάδων ,τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου καθώς και τον Δήμο Άνδρου….
Επόμενο βήμα μας ,ταξίδι στην Αθήνα και συνάντηση με την κεντρική Διοίκηση της τράπεζας….
Πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας θα δικαιωθεί …. σας θέλουμε δίπλα μας…
Η
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

 

 

3 Σχόλια

  • Απόσυρση των καταθέσεων από την Εθνική όχι απ αυτούς που ζουν μόνιμα στο Κόρθι, στην Άνδρο αλλά και άλλους Κορθιανούς που επιλέγουν να ζουν πολλούς μήνες στο Κόρθι.Εξ άλλου τα οικονομικά της Εθνικής πάνε καλά,δεν έχει πια ανάγκη από τον ELS……..

  • Δηλαδή ρε μάγκεσ-πονηροί κορθιανοί μεγαλό παράγοντες και επιχειρηματίες λέτε στην επιστολή διαμαρτυρίας σας θα υποστηρίζουμε το υποκατάστημα ……….. διαφορετικα θα αποσύρεται τις καταθέσεις σας και θα διακόψετε κάθε συνεργασία, θα ήθελα να ξέρω με ποία τράπεζα θα συνεργαστειτε και θα συνεχείσεται αφού η μοναδική τράπεζα που είναι στο χωρίο σας ειναι η Εθνική!!
    Νομίζω ότι σας κυριεύει ΘΡΑΣΟΣ, λάθος ήφος επιστολής ….!!!
    Λυπάμαι αλλά είσται άξιοι της τύχης σας!!!

  • Απάντηση για στον ΖΑΒΟ που με το ””’ήφος” μας κάνει μάθημα.Αφού δεν θα μας εξυπηρετεί ουσιαστικώς η μία ημέρα λειτουργίας της Εθνικής στο ΄΄χωριό ΄΄ μας και υποχρεωτικώς θα πηγαίνουμε στην Χώρα εκεί αν δεν απατώμαι υπάρχουν και άλλες τράπεζες τι δεν καταλαβαίνεις;;;εσύ ο μάγκας;;;;;;;

Αφήστε ένα σχόλιο