Νέα

Φως, περισσότερο φως στην παιδική χαρά της ΧώραςΔεν είχε  καλά καλά τελειώσει η πιστοποιημένη παιδική χαρά  με τα νέα όργανα και το πλαστικό δάπεδο ασφαλείας  και χάθηκαν αμέσως τα παιδιά από την αγορά, ούτε για πατατάκια , ούτε για μπάλα στη πλατεία, όλοι στη παιδική χαρά.

Κατά τις δέκα  οι μανάδες με τα καροτσάκια και το μεσημέρι οι μαθητές του Δημοτικού και όχι μόνο , καυγάδες και φωνές  για μία κούνια  και μια τραμπάλα

και αυτό συνέχεια και το απόγευμα και το βράδυ , μόνο που το βράδυ μόνο φωνές ακούς,  αλλά δεν βλέπεις τίποτα γιατί το φως που υπάρχει δεν είναι αρκετό.

και πρέπει να μπουν περισσότερα φωτιστικά σώματα

 

Και αν δεν ίσχυε το ισχυρό αλάθητο της δημοτικής αρχής , θα μπορούσαν να μπουν μερικά από τα νέα ηλιακά φωτα που έβαλε ο Δήμος τον περασμένο χρόνο σε λάθος σημεία , όπως αυτά, έξω από το γυμναστήριο που είναι πυκνοβαλμένα

 

ή αυτά  προς τη Μεσαριά  που είναι ακριβώς  κάτω από τα ηλεκτρικά.

 

 

2 Σχόλια

  • Γιατί βιάζεστε;;ο Δήμαρχος πήγε ένα ταξιδάκι με μεχρι την Ιταλια!!! να ξεκουραστεί και να ξεσκασει για λιγο….μετα οταν με το καλο επιστρέψει θα ασχοληθεί και με τα φώτα της παιδικης χαρας,μη βιαζεστε δεν προκειται να γινει τιποτα λιγοτερο απο το τιποτα!!!

  • basxenos
    Τον δρόμο προς το αρχοντικό του, τον φωταγώγησε πλήρως . Αυτό δεν είναι αξιόλογο έργο?

Αφήστε ένα σχόλιο