Νέα

Την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 , στη παραλία του Ατενίου, ένα έργο τέχνης φτιάχνεται με ότι έχει βγάλει η θάλασσα !


Andros Beach-Art Project
Η ομάδα Andros Routes μαζί με την ομάδα MyBlueOcean και τη δική σου βοήθεια θέλουν να κάνουν τη διαφορά !
Σημείο συνάντησης στην παραλία του Ατενίου στις 11 το πρωί στις 4 Μαρτίου . Εκεί θα μάθεις περισσότερα για το εγχείρημα και θα οργανώσουμε τη μέρα μας.
Θα μαζέψουμε μαζί ότι άφησε η θάλασσα στην ακτή. Δε θα μαζέψουμε απλά αλλά ότι βρούμε θα το μετατρέψουμε σε ένα τεράστιο έργο τέχνης που θα εντυπωσιάσει !
Στο τέλος θα πάρουμε φωτογραφίες που θα δημοσιευτούν στο internet που θα αυξήσουν την παγκόσμια συνειδητοποίηση και θα ενθαρρύνουν τους ανθρώπους του νησιού ενάντια στη μόλυνση των πλαστικών.
Επίσης θα καταμετρήσουμε συγκεκριμένους δείκτες από τα πλαστικά που θα μαζέψουμε συγκεντρώνοντας σημαντικά επιστημονικά δεδομένα και συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό σε διεθνείς καταγραφές για τη θαλάσσια ρύπανση από πλαστικά στους ωκεανούς.
Θέλουμε να το διασκεδάσουμε κιόλας ! Έτσι μόλις τελειώσουμε το κυρίως έργο μας θα ανταμείψουμε τους εαυτούς μας με ένα χαλαρωτικό πικ νικ στην πεντακάθαρη παραλία μας και θα
συζητήσουμε για τα ευρήματα μας, τα πιο περίεργα και ενδιαφέροντας από αυτά βλέποντας το δημιούργημα μας.
Στο τέλος ότι μαζέψαμε θα το ξεχωρίσουμε για ανακύκλωση και θα το μεταφέρουμε εκεί που συγκεντρώνονται τα ανακυκλώσιμα.
Αν μπορείτε να έρθετε με κάποιο όχημα που μπορεί να μεταφέρει μια ποσότητα θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο !
Ευγενικοί χορηγοί μας έχουν δώσει τσάντες και γάντια αλλά μπορείτε να φέρετε ότι άλλο εξοπλισμό ενδεχομένως βρίσκετε χρήσιμο για παράδειγμα φτυάρι, γαλότσες για τα νερά, μικρό κόσκινο για να φιλτράρουμε την άμμο ή ότι άλλο νομίζετε.
Μη ξεχάσετε να φέρετε κάτι για το πικ νικ !
Για να οργανωθούμε καλύτερα παρακαλούμε ενημερώστε μας ότι θα έρθετε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το πρωί ! Σε περίπτωση αυξημένης συμμετοχής (εφόσον μας δηλώσετε τη συμμετοχή σας και από που θέλετε να σας παραλάβουμε), λεωφορείο θα παραλάβει τους συμμετέχοντες από τους φούρνους του Γαυρίου (10.15) και το παραθαλάσσιο parking του Μπατσίου (10.35).
Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά !

Επικοινωνείστε : Olga +30 6977334334,
[email protected]
Ulli +30 6973823354

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio