Νέα

Εκδήλωση γνωριμίας με την Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών (Andros Maritime Association)Με την συμμετοχή 200 και πλέον προσκεκλημένων, Ανδριωτών – και όχι μόνο – εκπροσώπων του ναυτιλιακού χώρου, το Andros Maritime Association, η Ναυτιλιακή Ένωση Ανδριωτών πραγματοποίησε εναρκτήριο event για να επισημοποιηθεί η κοινωνική διάσταση του σωματείου και να δημοσιοποιηθούν οι στόχοι και σκοποί του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Πέμπτη 25.1.2018 στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.
Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ι. Μαρίτσας, ως Εκπρόσωπος του Υπουργείου Ε. Ν.,  Γ. Πατέρας πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος,  Π. Παρασκευάς Αντιναύαρχος Λ.Σ.,  Σ. Καλογείτων, Υποναύαρχος Λ.Σ., Δ/ντης Β’ Κλάδου και Ναυτιλιακής Πολιτικής του Υ.Ε.Ν.,  Κ. Βασιλειάδης Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Χίων,   Μ. Παπαγεωργίου Περιφερειάρχης Alpha Bank νήσων Αιγαίου και Κρήτης,  Κ. Γκιώνης Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν.

Με θέμα «Αναδρομή στην Ναυτιλιακή Ιστορία της Άνδρου» μίλησε ο Πρόεδρος της Remi Maritime Corporation κ. Σπύρος Μ. Πολέμης,
ενώ τους «Σκοπούς και στόχους του Andros Maritime Association» ανέλυσε ο Πρόεδρος του Α.Μ.Α. κ. Μάκης Μ. Κουρτέσης.

Στον «Κίνδυνο του Κυβερνοχώρου στη Ναυτιλία» αναφέρθηκε ο Senior Claims Executive P&I Club του Gard κ. Δημήτριος Γιγίνης μέλος του Δ. Σ. του Α.Μ.Α.

Εναρκτήριο χαιρετισμό απηύθυνε ο π. πρόεδρος κ. Λεωνίδας Πολέμης ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Θεοδόση Σουσούδη.

Την εκδήλωση υποστήριξαν ο νηογνώμονας Lloyd’s και η εταιρεία Oceanic Catering.

Η εκπρόσωπος του Lloyd’s κ. Μαρία Κυρατσούδη μίλησε στο κοινό για τις «τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις απαιτήσεις της MARPOL (διεθνής σύμβαση για την πρόληψη ρύπανσης από πλοία) για την περιεκτικότητα του θείου στα καύσιμα λιγότερο του 0.50% m/m, που θα τεθούν σε εφαρμογή μετά την 1.1.2020.
Ο εκπρόσωπος της Oceanic Catering κ. Γεώργιος Σκέλας απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό.

Το πάνελ της εκδήλωσης συντόνισε κ. Μαριάννα Φωτοπούλου -Μαργέτη -από την Εφημερίδα Ανδριακή/andriakipress.gr

Τη μοναδική νυχτερινή θέα του Σαρωνικού απόλαυσαν οι καλεσμένοι μετά τις ομιλίες, στο κοκτέιλ που ακολούθησε, υλοποιώντας έτσι και έναν από τους «στόχους» της βραδιάς: «Να γνωριστούμε καλύτερα».

Αφήστε ένα σχόλιο