Νέα

Το τριήμερο η Άνδρος γέμισε και με φωτογράφους!Όχι μόνο με αθλητές και  παλιά αυτοκίνητα  αλλά το τριήμερο 20,21 & 22  Απριλίου 2018, η Άνδρος γέμισε και με φωτογράφους και  αιτία ήταν  η “Φωτογραφική εξόρμηση” που οργάνωσε το  Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο Άνδρου , με την ομάδα  Greek Instagramers Events  υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου για την τουριστική προβολή του νησιού.
Με την βοήθεια ντόπιων φωτογράφων, οι 1οο περίπου φωτογράφοι, παρά τον άσχημο καιρό τις πρώτες μέρες,  βρέθηκαν στα πιο γνωστά όμορφα μέρη του νησιού.
Και απ’ότι έγραψαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , όλοι το ευχαριστήθηκαν, μας ευχαρίστησαν εγκάρδια και ευχήθηκαν να ξανάρθουν σύντομα στο νησί.
Το τι τράβηξαν , θα το δούμε σιγά, σιγά  στο διαδίκτυο και σε φωτογραφικές εκθέσεις στο νησί το καλοκαίρι.
Οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι  των:  Δημήτρη Αντωνέλλου, Βασιλειάδη Γιώργου, Βούλας Σπυρέα, Παναγιώτη Στεργιόπουλου, Photo Andros, Μανώλη Μακρογκίκα  & Vanglouk

1 Comment

  • Ναι βρε παιδάκι μου, όλα ωραία και καλά, αλλά λίγα. Θα έπρεπε ο Δήμος μας που όλα τα προσέχει στην εντέλεια να διοργανώσει κι άλλα πράγματα ταυτόχρονα, π.χ. ιστιοπλοϊκούς αγώνες, διαγωνισμό μαγειρικής κλπ κλπ. Όσα έχουν στο νου τους να κάνουν, να τα κάνουν όλα μαζί σε ένα Σαββατοκύριακο να ξεμπερδεύουν! Διότι έχουμε και δουλειές…

Αφήστε ένα σχόλιο