Νέα

Η Χαρούλα Κριεζή Σβυριάδη με "Το λιμάνι της ζωής" στην 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου ΘεσσαλονίκηςΣτα πλαίσια της 15ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης,  Χαρούλα Κριεζή Σβυριάδη, συγγραφέας του βιβλίου  “Το λιμάνι της ζωής”, την Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018, από τις επτά το βράδυ μέχρι τις εννέα, θα βρίσκεται στο περίπτερο των εκδόσεων “Οσελότος” ( Stand 32, περίπτερο 15) για να συζητήσει με τους αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της

To βιβλίο    “Το λιμάνι της ζωής”  αναφέρεται στην ιστορία της οικογενείας της μητέρας της συγγραφέως, μέσα από την ίδια την ιστορία του κάθε τόπου. Όλα τα γεγονότα τα οποία συνέβησαν δια μέσω των αιώνων, είναι πραγματικά, καταγράφονται και τεκμηριώνονται με ντοκουμέντα και αρχεία τα οποία αναζητήθηκαν σε διαφορετικούς τόπους.
Το ταξίδι μας ξεκινά από την Χίο και την Σίφνο του 19ου αιώνα και μέσω Κωνσταντινούπολης-Σμύρνης, Αθήνας φτάνει μέχρι τις μέρες μας, ακολουθώντας τις ρίζες και την πορεία της οικογενείας.
Ξετυλίγοντας τη βιογραφία και τα οικογενειακά δένδρα των προγόνων, εστιάζει στις ιδιαιτερότητες της κάθε εποχής, οι οποίες ήταν ανάλογες των εκάστοτε δεδομένων των χρόνων που αναφέρονται.
Είναι το δεύτερο συγγραφικό πόνημα της Χαρούλας Κριεζή-Σβυριάδη μετά το “Το ταξίδι της ζωής” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Οσελότος».

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio