Νέα

Οι Υποτροφίες του Κληροδοτήματος Πέτρου Λ. Μουστάκα για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18

Την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι συνάψεις των συμβάσεων των Υποτροφιών που χορηγεί το ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Πίσω Μεριάς Κορθίου Άνδρου, σε σπουδαστές ΑΕΙ – ΤΕΙ καταγόμενους από την περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Κορθίου, παρουσία των μελών της διαχειριστικής επιτροπής του Κληροδοτήματος, των σπουδαστών και των γονέων τους.
Συγκεκριμένα χορηγούνται τέσσερις (4) υποτροφίες στους κατωτέρω που κατετάγησαν ως υπότροφοι του Κληροδοτήματος ΠΕΤΡΟΥ.Λ. ΜΟΥΣΤΑΚΑ:
α) Νιτσόλας Δημήτριος του Γεωργίου, φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

β) Δράκου Μαρία του Νικολάου, φοιτήτρια του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Πανεπιστημίου Πειραιώς.

γ) Γλυνού  Άννα του Ηλία, φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

δ) Τσορτανίδης  Παναγιώτης του Δημητρίου, φοιτητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Στους ανωτέρω φοιτητές και φοιτήτριες πρόκειται να χορηγηθεί από το Κληροδότημα κατά την διάρκεια των σπουδών τους (των τεσσάρων ετών) και μόνο όταν αυτές πραγματοποιούνται απρόσκοπτα, με ικανοποιητική βαθμολογία, το συνολικό ποσό των 14.400,00 ευρώ τμηματικά.
Η Διαχειριστική επιτροπή τους εύχεται Καλές Σπουδές και Καλή Πρόοδο.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ Π.Λ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ
Τα μέλη,
Δημήτρης Λοτσάρης
Γεώργιος Τρανάκος
Γιάννης Ξανθός

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio