Νέα

Σε λειτουργία η γεώτρηση της Αγίας στο Μπατσί

Στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου για την υδροδότηση του Μπατσίου προχώρησε ο η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους εργάτες του Δήμου Άνδρου. Η τρίτη γεώτρηση της Αγίας τέθηκε σε λειτουργία, συμβάλλοντας έτσι στην αυξημένη ζήτηση νερού στην περιοχή του Μπατσίου.
Έπειτα από υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας, των υδραυλικών του Δήμου, τον σχεδιασμό και την εποπτεία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων, έγιναν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου το “τουριστικό” Μπατσί να υδροδοτείται χωρίς τα προβλήματα του παρελθόντος. Εντούτοις, υπό τον φόβο της εμφανούς λειψυδρίας, εφιστούμε την προσοχή σε όλους να μη κάνουν άσκοπη χρήση του νερού.
Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ενίσχυσης της δικτύου ύδρευσης της περιοχής του Μπατσίου, τοποθετήθηκαν από την κεντρική δεξαμενή Μπατσίου προς τον Φάρο σωλήνες Φ110 (700 μέτρα), από τον Φάρο μέχρι την Κολώνα σωλήνες Φ63 (500 μέτρα), προς τον Άγιο Κυπριανό και προς την περιοχή Αγίου Γεωργίου σωλήνες Φ63, και επιπλέον έγινε αλλαγή αντλίας στην περιοχή του γηπέδου Μπατσίου.
Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Άνδρου

2 Σχόλια

  • Αντι να σταθείτε στο μεγάλης σημασίας έργο, που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος ύδρευσης της συγκεκριμένης περιοχής, κάνετε σχόλιο στο οτι ο αρθρογράφος, ο διαχειριστής ή αυτός που συνέταξε τέλος πάντων το κείμενο, το ανέβασε με εισαγωγικά στην λέξη Μπατσί! Τελικά οι Ανδριώτες δεν παίζεστε: ασχολείστε με μικρότητες ενώ θα έπρεπε να είστε όλοι ενωμένοι και να προωθείτε τον τόπο σας δυναμικά. Ολα τα κυκλαδονήσια προβάλλουν τις περιοχές τους με τον πλέον θετικότερο τρόπο και μόνον στην Ανδρο απ’ άκρη σε άκρη (ανεξαρτήτως περιοχής) παρατηρείται το φαινόμενο της προβολής των κακώς κειμένων του νησιού. Κρίμα…Κρίμα γιατι η Ανδρος έχει ιδιαιτερότητες και φυσικές ομορφιές που δεν τις έχουν τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων, τις οποίες δεν τις εκμεταλλεύεστε με την καλή έννοια του όρου για να έχετε τους περισσότερους μήνες του χρόνου επισκέπτες..

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio