Νέα

ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου " Ο Άγιος Νικόλαος" προσφέρει γεύμα στα παιδιά της Κιβωτού

“Ημέρα χαράς, αγάπης και προσφοράς ήταν η Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, για τα παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου” τα αγαπημένα παιδιά του παπα- Αντώνη και όλων μας, που φιλοξενούνται στην Ιερά Μονή της Αγίας Ειρήνης, από τον κ. Λευτέρη Πολέμη.

Οι κυρίες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, Κατερίνα Βούλγαρη – Ξανθού, Ειρήνη Δαγιάση, Κασσάνδρα Οικονόμου και Μάρω Δανιόλου μαγείρεψαν νόστιμα φαγητά και παραθέσαμε ένα ωραίο γεύμα στο Δημοτικό Σχολείο Λαμύρων.

Οι κ. Δημήτρης και Ματθαίος Μανσόλας, επίσης μέλη του Δ.Σ. προσέφεραν τα αναψυκτικά, τα νερά και τα παγωτίνια αντίστοιχα.

Η Πρόεδρος αφού καλωσόρισε τα 21 παιδάκια και τους 3 συνοδούς τους, ευχήθηκε σε όλα να έχουν υγεία, τύχη, πρόοδο στη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους και το χαμόγελο να φωτίζει πάντα τα πρόσωπά τους

Τα παιδιά έφαγαν, χόρεψαν ωραίους παραδοσιακούς χορούς που έχουν διδαχθεί και στο τέλος περπάτησαν μαζί μας στα γραφικά καταπράσινα δρομάκια των Λαμύρων, όπου πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από το πανέμορφο τοπίο.

Ευχαριστούμε πολύ τους κ. Γιάννη Ξανθό και Τέλη Αστρά για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους, όπως και το Ζαχαροπλαστείο Φυρίου για την ωραία τούρτα που προσέφερε.

Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και χαρά να ανταμώσουμε και πάλι!”

Εξωραϊστικός Σύλλογος Άνδρου  ” Ο Άγιος Νικόλαος”

 

Αφήστε ένα σχόλιο