Νέα

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Άνδρου

Άμεσα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου στο νησί της Άνδρου, μετά την υπογραφή εργολαβικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο και τον ανάδοχο του έργου, που προέκυψε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησής του.
Το έργο, «Συντήρηση οδικού δικτύου ν. Άνδρου 2018», προϋπολογισμού 617.084,80 €, αφορά το σύνολο του επαρχιακού δικτύου του νησιού και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το έργο περιλαμβάνεται στον συνολικό προγραμματισμό της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου, για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των μικρών νησιών, με σκοπό την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας, τομέα όπου η Περιφερειακή Αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση, για την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων και τη διάχυση της τουριστικής κίνησης, με συνεχή διάθεση μεγάλου μέρους των διαθέσιμων πόρων, ταυτόχρονα με την διαρκή αναζήτηση νέων χρηματοδοτικών πηγών.
Ο ανάδοχος υποχρεούται να ολοκληρώσει το σύνολο των εργασιών που περιλαμβάνονται στην εν λόγω εργολαβία, εντός εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Το Γραφείο Τύπου

1 Comment

  • Πιστεύω να κάνουν την σωστή δουλειά πρέπει κάποιος Μηχανικός του Δήμου ή του επαρχείου να Κάνει επιθεώρηση οπότε να γίνει σωστή δουλειά
    Όλοι οι δρόμοι έχουν γεμίσει από φρύγανα και διάφορα άλλα δε βλέπεις την άσφαλτο στα πιο πολλά μέρη εννοούμε τις λακκούβες βέβαια και τα υπόλοιπα τα χαντάκια Άσπρες γραμμές στη μέση του δρόμου και στις άκρες είναι απαραίτητες θ ζNy

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio