Νέα

Λέσχη Ανδρίων: «Ανθρώπινες Αξίες στην σημερινή Κοινωνία – Παρουσίαση του έργου της Ακαδημίας Αξιών».

 

Η «Λέσχη Ανδρίων» σε συνεργασία με την «Ακαδημία Αξιών» οργανώνει μια παρουσίαση με θέμα τις «Ανθρώπινες Αξίες στην σημερινή Κοινωνία – Παρουσίαση του έργου της Ακαδημίας Αξιών».

Η παρουσίαση θα γίνει από την κυρία Ιωάννα Ζαχαράκη, φιλόλογο, πρόεδρο του δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης Ευρώπης και ιδρύτρια της «Ακαδημίας Αξιών». Η πρόθεση της «Λέσχης Ανδρίων» είναι να εισάγει στην κοινωνία της Άνδρου τα εκπαιδευτικά προγράμματα της «Ακαδημίας Αξιών» με την διαπαιδαγώγηση αξιών στα μέλη της κοινωνίας μας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό με ελεύθερη προσέλευση.

Εκπαιδευτικοί που θα επιθυμούσαν να εκπαιδευτούν από την κυρία Ζαχαράκη, για να βοηθήσουν στη διδασκαλία των προγραμμάτων της «Ακαδημίας Αξιών» στην Άνδρο, παρακαλούνται να ενημερώσουν το Δ.Σ. της «Λέσχης Ανδρίων» πριν ή μετά την παρουσίαση για τα περαιτέρω.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 31 Οκτώβριου 2018 στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Χώρας Άνδρου στη Καμάρα. Μετά την παρουσίαση θα υπάρξει διάλογος και διευκρινίσεις σε ερωτήσεις.

Δ.Σ. «Λέσχης Ανδρίων»

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio