Νέα

Γιοβάνα Αθανασίου: Ο τουρισμός μας ενώνει, είναι τιμή και χαρά να ταξιδέψουμε την Άνδρο ως τα πέρατα του κόσμου

 

 

Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε και φέτος στην έκθεση τουρισμού της Θεσσαλονίκης εκπροσωπώντας το πανέμορφο νησί μας. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση και μας δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού και με πρακτορεία και εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος του εξωτερικού και να δείξουμε σε όσους περισσότερους τις ομορφιές της Άνδρου.

 

Το περίπτερό μας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στολίστηκε περήφανα από την Ένωση Γυναικών Άνδρου και το χορευτικό συγκρότημα “Χορεύανδρος” έδωσε μια υπέροχη εορταστική νότα του πολιτισμού της Άνδρου.

Κεράσαμε τους επισκέπτες  ανδρώτικο τσίπουρο AnDrop, γλυκά από τα ζαχαροπλαστεία Ζαίρη, Ερμής, Ανθός Γαυρίου και Λάσκαρης καθώς και τυριά του τυροκομείου Λούβαρη και λουκάνικα της φάρμας Ζαγοραίος και πολύ τους ευχαριστούμε για την συνεισφορά τους στο να ταξιδέψουμε την γαστρονομία και τις γεύσεις της Άνδρου όσο πιο μακρυά γίνεται.

Στα ΒΤΒ meetings χαρίσαμε στους Βyers χειροποίητα σαπουνάκια από το Soap by Eleni με άρωμα λεμόνι και πραγματικά τους ενθουσίασε αυτό το υπέροχο δωράκι.

 

Στο stand μας ενημερωτικά έντυπα από τα αξιοθέατα του νησιού μας, το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, το Ίδρυμα Κυδωνιέως, το Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου, το Αρχαιολογικό και το Ναυτικό Μουσείο, το Μουσείο Ελιάς, το σπήλαιο Φόρος, την Καίριο Βιβλιοθήκη, τα Μονοπάτια της Άνδρου, Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα δωμάτια, Εταιρείες δραστηριοτήτων, όλα βρήκαν την θέση τους και προωθήθηκαν από την Ελένη Πολίτου, δημοτική σύμβουλο και υπεύθυνη στα θέματα τουρισμού Άνδρου, από τον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη που ήταν παρόν καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και έκανε και ο ίδιος επαφές με παράγοντες του τουρισμού για το νησί αλλά και από όσους από εμάς ως επιχειρηματίες ή εκπρόσωποι αυτών συμμετείχαμε.

 

 

Υπέροχη νότα της έκθεσης και το project #My_Andros με φωτογραφίες από τους Greek Instagrammers, μια δράση που διοργανώθηκε την Άνοιξη στη Άνδρο από το CTN (Κυκλαδικό Δίκτυο Τουρισμού Ανδρου) υπό την Αιγίδα του Δήμου και μετά την επιτυχημένη έκθεση του καλοκαιριού στο νησί πήρε το δρόμο για την Έκθεση τουρισμού στη Θεσσαλονίκη και τοποθετημένη σε καίριο σημείο, στην γέφυρα που ενώνει την Philoxenia με τη Hotelia προσέλκυσε το ενδιαφέρον όλων.

 

 

Η Άνδρος είχε το 2018 μια καλή τουριστική χρονιά και δουλεύουμε όλοι με πίστη ότι το 2019 θα είναι ακόμη καλύτερο. Ο Τουρισμός μας ενώνει και είναι τιμή και χαρά να ταξιδέψουμε αυτό το όμορφο νησί ως τα πέρατα του κόσμου. Επόμενος σταθμός η πόλη Kunming στην επαρχεία Yunnan της Κίνας. Και έπεται συνέχεια…

 

Γιοβάνα Αθανασίου
Sales Representative

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο